Aamujen aamu

aamujenaamu1

Helteet sen kun jatkuu, niin myös shortsikelit. Eilen heräsin aikasin aamulla, ja suuntasin Hietsuun biitsille frendin kanssa. Oli kerrassaan muikea fiilis polkea pyörällä pitkin kesäisiä katuja kohti rantsua ja nähdä kaikki ihmiset niin kesäfiiliksissä! Pyörä parkkiin, nopeasti hyvä käryytyspaikka rannalta, pyyhe alle ja maha kohti taivasta: voisiko aamu paremmin alkaa?! Söin aamupalan vasta rannalla, ja ette arvaa mistä mun aamupala koostui.. Terveellisille elämäntavoille kun olen alkanut, niin tottakai vanilijajäätelöstä ja mansikoista 😀 Maistui hyvälle.

Muutama muukin oli ajatellut lähteä biitseilemään, nimittäin about 11-12 aikaan hietikko oli täynnä jengiä. Mutta kukapa haluais tuhlata tämmösiä kelejä sisällä? Ellei sitten ole pakko, kuten meitsillä kolmen jälkeen duunin alettua. Työt ei maistunu ihan yhtä hyvälle kun aamuinen jäde ja mansikat. Onneksi (ja toivottavasti) tällaisia kesäpäiviä vielä riittää. Mites te muut vietitte hellepäivän?

Ps. Mikä siinä on kun joka vuosi ensimmäisten auringonottokelien aikaan unohtaa, että kyllä, aurinkorasva on ihan jees keksintö myös Suomessa (terveisin selkäpuolelta pysyvästi punastunut).

aamujenaamu2 aamujenaamu3 aamujenaamu4

Kuvat: Arttu Poutiainen

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *