Ajatuksia

mustarttu-shades-2kollaasiKeskiviikko ja ensimmäinen maaliskuuta! Niin vain nämä kuukaudet vierii ja kesä on koko ajan lähempänä (onneksi). Alan olla todella kyllästynyt vesilammikoihin, harmauteen ja kylmään ilmaan. Eksyinpä tuossa päivä takaperin jo katselemaan lentoja lämpimäänkin, vaikka edellisestä reissusta on vasta reilu kuukausi. Los Angelesiin pääsis miltei ilmaseksi – 360 euroa meno-paluu. Voin kertoa, että harkitsin vakavasti, kunnes muistin pöydällä odottavan laskupinon. Ehkä ensi kuussa. Mutta oikeasti kolmesataakuuskybää! En ymmärrä millä logiikalla on mahdollista matkustaa Jenkkien toiselle puolelle samaan hintaan kuin olen parhaimmillaan maksanut Helsinki – Oulu -välistä. Mutta koska näin on, niin aivan mahtavaa! Jos saman hintaluokan lentoja löytyy vielä myöhemmälle keväälle, niin se on moro vaan. Tää jätkä lähtee takuuvarmasti pyörähtämään viereisellä mantereella. Vai miten on, jättäisitkö sä tällaisen diilin käyttämättä?

Sen sijaan, että miettisin nyt lähteäkö Losiin vaiko ei, lähdenkin talsimaan kuralammikoihin ja ostamaan tykötarpeita tämän päivän työhommia varten. Kivaa se on sekin (kunhan ottaa oikean asenteen). Mukavaa alkanutta maaliskuuta!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

4 Comments

 1. Jos lennot olisi New Yorkiin, mä lähtisin heti. Mutta todennäköisesti, pitää odotella sinne honeymoonille asti ennen, kuin pääsen Nykiin.

  Reply
  • Arttu 03/02/2017

   Nykiinkin on nykyään super edullista matkustaa. Kannattaa katsella!

   Reply
 2. Villi 03/01/2017

  Mitä kautta katsot lentoja?

  Reply
  • Arttu 03/02/2017

   Momondosta tykkään tsekkailla lentoja. Myös nää oli sieltä.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *