Bloggaajan viikko

Millainen on normaali yksityisyrittäjän / bloggaajan viikko? Omasta puolestani voin vastata, ettei sellaista ole – tai ei ainakaan samanlaista viikkoa. Viikot ja työpäivät vaihtelevat todella paljon toisistaan käynnissä olevista projekteista riippuen. Joskus saattaa olla todella chilliä ja rauhallista kun taas toisinaan joutuu juoksemaan ja tekemään niin paljon asioita, ettei kerkeä kunnolla nukkua.

Kulunut viikko oli varsin kiva: ei liian kiireinen, muttei myöskään turhan rento. Ajattelin kertoa jokaisesta päivästä teille hieman juttua puhelinkuvien saattelemana:

bloggaajan viikko

Viikko alkoi erittäin mielenkiintoisella prokkiksella maanantaina, kun kuvasin Saara Aaltoa. Oli pitkä mutta hauska duunipäivä ja tuli taas sellainen fiilis, että vitsi mä oon onnekkaassa asemassa, kun saan tehdä duunia tällaisten tyyppien ja juttujen kanssa.

bloggaajan viikko

Tiistaina tein rästissä olevia työhommia tietokoneella koko aamupäivän: keräsin aineistot kirjanpitäjälleni kuluneen kuukauden ajalta sekä vastasin kaikkiin niihin meileihin, jotka ovat olleet liian pitkään unholassa. Kuvasin myös muutamat kuvat blogiin. Iltapäivällä suuntasin kuvaamaan Alexan kanssa.

Kuvausten jälkeen jatkoin hommia läppärillä videoeditoinnin parissa ennen kuin näin frendiä. Jos joku, niin tällainen päivä on aika perus meitsin arjessa.

bloggaajan viikko

Keskiviikkona mulla oli hieman rennompi päivä. Nukuin aika myöhään (hups) ja kävin hoitamassa pari juoksevaa asiaa kaupungilla ennen iltapäivällä alkanutta Asennemedian palaveria. Kolmen tunnin palaveeraamisen jälkeen lähdimme pikku jengillä Natan luokse safkaamaan. Tilattiin ihan kiitettävä määrä safkaa kolmelle hengelle kuten kuvasta näkyy. Illalla kotiin päästyä oli vielä edattava päivällä otetut kuvat joten yötöiksihän se siis meni…

bloggaajan viikkobloggaajan viikko

Torstaina oli vuorossa uusi päivä meikäläisen hienosti käyntiin lähteneellä käsimallin uralla. Stella ja Jarno kuvaisvat Via Tribunalille ja mä pääsin tunkemaan sormeni pizzaan. Kyllä päivä vois alkaa huonomminkin kuin rajattomalla määrällä pizzaa (joka meikäläisen kohdalla klo 10 aamulla valitettavasti rajautuu 4/5 osaan pizzaa). Ja vieläpä hyvässä seurassa.

Pizzakuvausten jälkeen kävin H&M:n showroomilla tutustumassa uuteen Erdem x H&M -mallistoon, jonka jälkeen ihana Mari saapui Helsinkiin. Käytiin Travel in Style -messuilla Kämpissä sekä sushibuffassa ahmimassa mahat täyteen. Molemmat meistä väsähtivät safkan jälkeen ihan totaalisesti, joten mä suuntasin himaan jo kasin jälkeen illalla. Enkä tehnyt enää mitään järkevää.

bloggaajan viikkobloggaajan viikko

Saapui perjantai – mikään ei oikein mennyt kuten olisi pitänyt ja mä sit jämähdin vain tietokoneelle istumaan. Ärsytti. Olin jo ihan luovuttanut koko päivän suhteen kun sattumuksien kautta Mari tuli kylään ja päädyimme lopuksi Natalle istumaan iltaa. Seuraamme liittyi myös super hauska Sini ja kuinka ollakaan huonosta perjantaista tulikin yks viikon parhaista päivistä!

bloggaajan viikko

Lauantai oli duunipäivä. Urani käsimallina sai jälleen jatkoa, kun suuntasin auttamaan Stellaa ja Jarnoa heidän kuvauksissaan. Okei tein mä muutakin kuin näytin (ilmeisen kauniita) käsiä kuvissa. Hain muun muassa kukkakaupasta kukkalähetyksen, joka oli about mun kokoinen sekä autoin stailaamaan kuvia. Kokkasin myös simpukoita elämäni ekaa kertaa ja pakko sanoa, että vaikka itse teinkin, niin olivat yhtiä parhaimmista simpukoista joita mä oon koskaan syönyt. Ja niitä kertoja on sentään jo kerennyt kertymään kolme kappaletta. Voin siis suositella itseäni myös käsimallin lisäksi simpukoiden valmistajaksi.

bloggaajan viikko

Kuten tiedätte, joskus tarvii myös ottaa ihan iisisti. Tänään sunnuntaina mulla oli sellainen päivä. Ulkona olis ollut erittäin nätti keli esimerkiksi merenrantakäppäilylle, mutta mä päätin rötvätä koko päivän sängyssä. Yritän opetella siihen, etten turhaa soimaa itseäni saamattomuudesta – ennen mä oon nimittäin syyttänyt itseni alimpaan rakoon, jos en ole jokaista päivää käyttänyt täydellisesti hyödyksi. Tämä taas on saanut aikaan sen, että olen kärsinyt omantunnontuskia aivan turhista asioista, jotka ovat saattaneet pahimmillaan aiheuttaa lisää saamattomuutta. On fiksua käyttää aika hyvin, mutta joskus olis myös hyvä pystyä rentoutumaan aivan totaalisesti.

Mutta että tällainen viikko oli meikäläisellä tällä kertaa. Tuleva viikko on taas aivan erilainen: luvassa on ainakin treenit TFW:lla sekä odotettu blogigaala, jossa mä olen ehdolla Lifestyle-kategoriassa. Jännittävää!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *