CAMO

mustarttu-peak-performancemustarttu-peak-performancemustarttu-peak-performancemustarttu-peak-performancemustarttu-peak-performancePhotos by Janita Autio

JACKET: Second Hand
SHIRT:
Peak Performance  (gifted)
BELT:
Zara
JEANS:
Weekday
SHOES:
Dr. Martens

Alkoipas viikko kiireisesti: eilen oli koko päivän kestävät mielenkiintoiset kuvaukset, joiden jälkeen kädet väsyneinä kameravälineiden kannattelemisesta hipsin kotisohvalle rötväämään. Olin innoissani päivästä ja tarkoituksena jatkaa työhommia tietokoneella, mutta energia ei yksinkertaisesti riittänyt. Taisin olla hieman väsynyt – väistin hädissäni muun muassa Youtube-videolla avautuvaa auton ovea (ovi aukesi samaan suutaan, johon olin juuri laskemassa juomalasia) ja hetkeä aiemmin nostin mehulasin jääkaappiin mehupurkin sijaan. Tällaisia elämän huippuhetkiä, jolloin kyseenalaistat omaa fiksuuttasi. Ei auttanut kuin mennä ajoissa pehkuihin ja nukkua univelat pois. Kymmenen tunnin yöunien jälkeen olo on huomattavasti parempi.

Tänään luvassa on hieman lisää videokuvausta, enkä malta odottaa, että pääsen leikkimään Alexan gimbalilla (automatisoidulla kuvanvakaajalla). Saa nähdä missä vaiheessa kerkeäisin itselleni kuvaamaan videota: paljon on idiksiä kyllä mielessä, mutta aikaa kuvaamiselle vähän. Noh, en ota liikaa stressiä siitä. Tehdään kun keretään.

Mukavaa viikkoa teille!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

2 Comments

  1. Väsymystä on täälläkin ilmassa, mutta ihan muista syistä. Tsemppiä ja jaksamista.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *