Elämä on juhlia

Photos by Ida Kupari

Ilmeisesti perinteeksi alkaa syntymään, että unohdan blogini synttärit vuosi toisensa jälkeen. Näin nimittäin kävi viime vuonna täyden ykkösen kohdalla, kuten myös nyt. Aika vastuutonta… 3.5. tuli kuluneeksi tasan kaksi vuotta ensimmäisestä postauksesta. Ja siis kyllä, blogin syntymäpäivä on todellakin (vähintään) kakkukestien arvoinen juhla! Eiköhän sytytetä siis virtuaalikakun kynttilät nyt pari viikkoa myöhässä ja hurrata kaikki kolmannella. Hiphurraa!

Aika vierii hillitöntä kyytiä ja asioita tapahtuu. Muisti on vähemmästäkin tiukilla. Hyvä kun omia synttäreitä, saati omaa ikääni muistan. Hauska fakta: hetki sitten, kun Janitalla oli synttärit, menin onnittelemaan häntä 25 vuoden johdosta. Päättelin iän omastani – olemmehan samana vuonna syntyneitä. Janita hämmentyneenä huomautti täyttävänsä 24 vuotta. Just näin. Meitsi on tyytyväisenä paiskonut elämässä vuoden edempänä. Ei auttanut kuin laskeutua askel alemmas omalle tasolle. Alan pikkuhiljaa olemaan toipunut shokista.

Viikko sitten juhlittiin Janitaa, tänään juhlitaan Jussia. Ja puhun nyt siis frendistäni, en tuosta kuukauden päässä siintävästä keskikesän juhlasta (tosin tällä dementialla ei yllättäisi yhtään). Mahtavaa viikonloppua kaikille! Nautitaan lämpimistä säistä nyt kun sitä meille on tarjolla.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *