Favorite fall/winter essentials

fall_winteressentials2015_1

Olen vihdoin saanut hankittua muutamia perusjuttuja talvea, ja tietenkin myös tätä syksyä varten. Ihan ehdoton lempparipaitani tällä hetkellä on H&M:n beige villainen poolopaita. En ole ennen omistanut pooloa, ja nyt voin vain ihmetellä miksi?! Kuluneella viikolla paita oli kylmien aamujen pelastus, ja valehtelematta käytin paitaa lähes joka päivä. Aion ehdottomasti hankkia lisää näitä itselleni! Ostin myös uuden kaulahuivin. En kylläkään vielä sitä haaveilemaani Acnen Canada -huivia. Kävin Carlingsissa katsomassa netistä ihastelemiani villaisia kaulahuiveja. Pettymykseksi huivien koko oli paljon olettamaani pienempi, ja koska olin päättänyt ostaa huivin, päädyin tekokuituiseen, kooltaan parempaan vaihtoehtoon. Arastelen yleensä tekokuituja, joten mielenkiinnolla odotan miten huivi kestää käytössä. Kaikesta huolimatta olen ollut tyytyväinen! On kivaa kävellä ympäriinsä, pää lämpimänä omassa pienessä huivimytyssä. Jos siis näette tyypin, jonka ainut näkyvä osa naamasta ovat kulmakarvat, niin se on meitsi vaan :D. Saa tulla morottamaan, tarkoitus ei ole suinkaan eristäytyä maailmasta.

Dr. Martensin Chelsea -bootsit ovat olleet ostoslistallani jo pidemmän aikaa. Jo viime talvena oli aikeissa nuo bootsit, mutta niin vain talvi hurahti, enkä saanut kenkiä ostetuksi. Frendini Jussi laittoi muutamia viikkoja sitten viestiä ja kysyi, haluaisinko ostaa hänen melkein käyttämättömät Martensit pois. Tässä sitä nyt ollaan, vihdoin, Dr. Martensien tyytyväisenä omistajana. Olen kuullut kyseisten kenkien pitkästä käyttöiästä, ja koska nahka vain paranee vanhetessaan, veikkaan että näillä popoilla kävellään vielä vuosienkin päästä!

I have finally found some essentials for winter. My favorite shirt now-a-days is this beige turtleneck that I bought from H&M. It’s so comfortable and I have literally being wearing it almost every day last week. This is my first ever turtleneck but definitely not the last! I also got a new scarf from Carlings. I like the color of it very much.

Dr. Martens Chelsea boots have been in my shopping list for the longest of these all. I was supposed to buy them last winter but somehow didn’t. A few weeks ago my friend Jussi asked if I wanted to buy pair of the boots that he’s not used almost at all. Here we are, with the Dr. Martens and me happy. I have heard lots of good about those shoes and I’m sure I’ll be using these for years.

fall_winteressentials2015_2 fall_winteressentials2015_3 fall_winteressentials2015_4 fall_winteressentials2015_5

Coat: Weekday
Turtleneck: H&M
Scarf: Carlings
Boots: Dr. Martens Chelsea

Mukavata viikonloppua kaverit! Have a nice weekend guys!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *