Gypsy Bali

gypsy_bali_4gypsy_bali_2gypsy_bali_3jaj_7833gypsy_bali_1gypsy_bali_5Photos by me and Viena K

Hyvää uutta vuotta sinne Suomeen! Meillä täällä Balilla vuosi vaihtui varsin rauhallisissa, mutta hyvissä tunnelmissa. Suuntasimme Echo Beachille katsomaan raketteja ja mussuttamaan maissia samalla, kun valtavat tyrskyt hakkasivat kallioita. Oli todella maagista katsoa pauhaavaa merta rakettien paukkuessa veden pinnalla. Mukavaa vaihtelua normaaliin uuden vuoden juhlintaan!

Reissua on enää viikko jäljellä ja olen kerennyt postaamaan täältä vain kolmesti! Meillä Home Stayssa nettiyhteys on todella surkea, eikä blogia ole yksinkertaisesti pystynyt sieltä käsin päivittämään. Siksi olen “joutunut” tulemaan tähän naapuriin (kuten myös nyt) Gypsy Bali -nimiseen raflaan tietokoneelle aina, kun aika on antanut periksi. Ei huono sijaistoimisto ollenkaan! Gypsy on nimittäin heittämällä yksi mageimmista mestoista täällä Canggussa niin miljööltään kuin sisustukseltaankin. Boheemit seinävaatteet, valaisimet ja kalusteet muuten kovin yksinkertaisessa sisutuksessa toimivat loistavasti yhteen! Paikan pisteitä ei myöskään laske avoinna olevat ikkunalaudat, joiden ääreen pystyy istahtamaan ja tsekkaamaan surffikylän meininkejä jääkahvi kädessä.

Hintatasoltaan Gypsy ei ole Canggun edullisimmasta päästä, mutta ystävällisestä palvelusta ja hyvästä fiiliksestä maksaa ihan mielellään muutaman pennin enemmän. Suomen hintatasoon verrattuna taas mennään erittäin alhaalla: esimerkkinä jäälatte, joka kustantaa 2,3 euroa. Jos samanlainen mesta löytyisi Helsingistä, ei olisi epäilystäkään siitä, missä meikäläinen istuis tietokoneen kanssa päivästä toiseen. Loistava löytö täältä!

Aion ottaa nyt kaiken irti niin Gypsystä kuin Canggusta ylipäätään, sillä viikonloppuna suuntaammekin jo Ubudiin. Sitä ennen tarkoituksena on tehdä reissu Uluwatuun sekä suunnata katsomaan auringonlaskua Tahan Lot -temppelille. Ja niin vain alkavat päivät olemaan loppusuoralla! Hurjaa.

 

Happy New Year guys! With that said I can announce that I’ll start translating my blog posts again. New year, more motivation and something to refresh the blogging so this is the right thing to do.

I have been on a vacation in Bali for two weeks now. Still got one more week to enjoy the sunny weather before returning back to wintery Finland. I’m here with a group of friends and we have mainly stayed in Canggu which is a little town with awesome restaurants and cafés. I want to introduce you guys this amazing Gypsy Kitchen and Bar in that has been my office for some time now. Bohemian yet very modern restaurant with a great service and food that you just can’t stay away from. I love the interior design and the feeling in this place. Or how about sitting by an open window having an ice latte while watching the hustle of a little surfer’s village? Not bad, right? Strong recommendation if you visit the area of Canggu!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *