Helmikuun suosikit

Helmikuu oli selkeästi edeltäjäänsä tammikuuta parempi kuukausi. Ihmekös tuo, kun joka päivä on vapaapäivä ja lämpötila ei hetkeksikään laske alle 25 celsiusasteen. Elämäni koostui pitkälti laittoman hyvistä aterioista, melanoomariskin kasvattamisesta, sekä chillistä oleilusta. Tällä hetkellä kaikki nämä tuntuvat vain pitkältä unelta. Vaikka mennyt kuukausi olikin varsin erilainen, ajattelin silti heittää kehiin suosikit!

Kuten moneen kertaan olen jo maininnut, söimme joka päivä hyvin. Yksi ehdottomista helmikuun suosikeista on siis safka! Mitäs sitä sen enempää selittelemään, annetaan kuvien puhua puolestaan.

helmikuunsuosikit1 helmikuunsuosikit2 helmikuunsuosikit3

Päivän mittainen täsmäisku Uluwatuun jäi mieleen monella tapaa: olimme vähällä jäädä saarroksiin kallion poukamaan, ja loppujen lopuksi päädyimme viettämään päivää järjettömän kauniille infinity -altaalle. Muistan, kuinka mietin siinä altaan reunalla maisemia ihaillessa, ettei tästä hetkestä puutu mitään! Kaikki oli vain hyvin, ja olin onneni kukkuloilla! Siksi päivä ansaitsee ehdottomasti paikan suosikeissa. Omistin aiemmin kokonaisen postauksen Uluwatulle. Postaukseen pääsee tästä.

helmikuunsuosikit4 helmikuunsuosikit5

Kolmas suosikki on reissun loppupäästä, kun olimme jo Singaporessa: Kiinalaiseen uuteenvuoteen liittyvä Chingay Paraati, josta en ollut ikinä ennen kuullutkaan, järjestettiin juuri yhtäaikaa reissumme kanssa. Oli mahtavaa päästä mukaan juhlatunnelmaan, katsomaan toinen toistaan hienompia ja isompia taitavasti rakennettuja laivueita, sekä tanssi- ja akrobaattiesityksiä. Paraati järjestetään Kiinalaisten Jumalten synttärien kunniaksi ja on sen mukainen! En tiedä kuinka paljon resursseja paraati syö kaiken kaikkiaan, mutta sen voin sanoa, että pieneltä kylältä loppuisi sekä sähköt että ihmiset, jos tällainen tapahtuma järjestettäisiin! Todella vaikuttava monikulttuurisuutta edistävä juhla!

helmikuunsuosikit6 helmikuunsuosikit7 helmikuunsuosikit8

Olisin voinut jatkaa suosikkien listaa vaikka kuinka, mutta tässä kolme, jotka nousivat päällimmäisinä mieleen. Niin se vain on maaliskuu, samalla kevät pyörähtänyt käyntiin ja ollaan jälleen lähempänä kesää! Ulkona on paistanut kaunis kevätaurinko melkein jokaisena päivänä Suomeen saapumisen jälkeen. Toivotaan, että kelit pysyy yhtä kauniina myös tulevien kuukausien ajan. Lumi vois alkaa myös pikkuhiljaa tekemään lähtöä, vai mitä olette mieltä? 😉

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *