Herkulliset avokadotoastit

avokadotoast1

Joskus vapaapäivinä innostun tekemään parempaa aamupalaa, sillä liian usein päivä alkaa kuivettuneella leivänkannikalla ja lasilla vettä. Miksipä ei siis hyödyntäisi rauhallista aamua, ja panostaisi pikkiriikkisen päivän tärkeimpään ateriaan? Rakastuin reissussa monien aamupalapaikkojen valikoimassa olleisiin avokadotoasteihin. Päätin jo siellä, että kokeilen tehdä toasteja itse kunhan kotiudun. Tänään oli se päivä, kun otin ja tein! Surautin kylkeen myös oman bravuuri-smoothien, jotta vihreä väri ei varmasti lopu pöydästä.

Avokadotoastit ovat maailman yksinkertaisimpia valmistaa! Myös erittäin herkullisia. Koska leipien valmistus vie ehkä viisi minuuttia, uskon, että näitä tullaan näkemään Mr. Mustosen aamupalapöydässä useamminkin. Suosittelen kokeilemaan! Resepti leipiin, sekä linkki vihersmoothien reseptiin löytyy alhaalta.

avokadotoast2 avokadotoast3

Avokadotoast (4 kpl):
1 kypsä avokado
suolaa
pippuria
fetaa oman mielen mukaan
kirsikkatomaatteja

Murskaa avokado, ja lisää joukkoon suola sekä pippuri. Paahda leivät. Levitä avokadomurskaa leipien päälle, ja murustele pinnalle fetaa. Lopuksi lisää kirsikkatomaatit.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *