Miesten H&M Studio 2017 mallisto

hm-ss17-1

hm-studio-ss17-men

 

hm-studio-ss-17-men-4

hm-studio-ss-17-men-2

studio-men-ss-17-hmPhotos from the Highsnobiety and H&M

Kävin eilen tutustumassa H&M Studio kevät/kesä 2017 mallistoon H&M:n Showroomilla. Miesten osalta vaatteissa näkyi vastakkainasettelu: oli kevyttä ja paksua, tummaa ja vaaleaa. Osat vaatteista väljiä, toiset tiukkoja. Täytyy sanoa, että tällä kertaa mallistosta löytyi useampikin omaa silmää ja tyyliä miellyttävä yksilö: pitkä villatrenssi, cropatut collegehousut ja tuo nahkatakki niistä ykkösinä! Kokonaisuutena Studio-mallisto oli myös mielestäni onnistunut, sillä värimaailma pyöri mustan, valkoisen ja harmaan ympärillä pinkkejä väripilkkuja unohtamatta. Itse en ehkä niin rohkea pukeutuja ole, että vetäisin räiskyvän pinkin takin niskaan, mutta mieleen tulee heti muutama tyyppi, jotka rokkaisivat tätä väriä täysillä (mm. Jantsa). Lisäksi tykkäsin malliston klassisesta, mutta toisaalta myös sport-henkisestä meiningistä, joka on tällä hetkellä kova juttu muotimaailmassa ihan ylipäätään. Malliston ideana onkin nimenomaan eri tyylien yhdistely.

Mallisto oli H&M:n ensimmäinen see now, buy now – tyylisesti toteutettu, eli eilen illalla Pariisissa nähtiin Studio SS 17 -muotinäytös ja tänään aamulla samaiset tuotteet tulivat myyntiin! Tykkään tästä toimintatavasta paljon. Puolen vuoden syklit ovat pitkiä ja näin ollen kuukausia etukäteen nähdyt vaatteet unohtuvat aika hyvin siihen mennessä, kun niiden aika on oikeasti. Mikä siis parempaa kuin päästä vaatteisiin käsiksi heti mallistojen tultua julki.

Sain Showroomilla pyörähdettyäni mukaan VR-lasit, sillä eilinen näytös striimattiin Youtubeen VR-hengessä. Olihan se pakko testata, miltä näytös näytti noiden lasien läpi katsottuna. Ja siis yllättävää kyllä, aivan eriltä kuin paljain silmin! Ei nyt tietenkään samalta kuin paikan päällä, mutta mukavasti realistisemmalta kuin jos olisi normaalisti ruutua tuijottanut. Hassua oli kääntää päätä ja nähdä vieressä istuskeleva tyyppi aivan senttien päästä, haha.

Mutta joo, myös naisten puolella näytti olevan hyvä meininki, mitä nyt nopeasti eilen näin. Ballerina-kengät vievät useamman tyypin huomion ja minun mielestä raidallinen kokoasu näytti mageelta. Suosittelen tsekkaamaan netistä lisää! Nyt mä ajattelin lähteä käymään katsomassa, mitä kaupassa on tällä hetkellä enää mallistosta jäljellä. Toivottavasti ainakin nuo aiemmin mainitsemani housut löytyisivät oikeassa koossa (ja oikeassa värissä). Wish me luck!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *