How to be a masterchef

masterchef1

Yhteistyössä Knorr ja Suomen blogimedia

Ruoanlaitto – muistatte varmaan kuinka olen monet kerrat kirjoittanut tänne, että haluaisin laittaa itse useammin ruokaa, mutta päädyn liian usein loppujen lopuksi oman laiskuuteni tähden ulos syömään. Reilu viikko sitten päätin, että täytyy petrata koska A) ei ole taloudellisesti kovinkaan kannattavaa ravata rafloissa syömässä ja B) ruoanlaitto on kivaa, kunhan sen saa osaksi normaaleja arkirutiineja. Nyt kun olen päiväduuniton, on meikäpojalla vihdoin aikaa pistää arki järjestykseen, ja ottaa kokkailu osaksi rutiineja. Kuin tilauksesta sain mahdollisuuden toteuttaa yhteistyö Knorrin kanssa, joka on lanseerannut neljä eri makuista Maailman Maut -ateriakokonaisuutta. Vaihtoehtoina ovat Thai Green Curry, Italian Lasagna Al Forno, Indian Tikka Masala ja Mexican Enchiladas. Itse sain testattavakseni noista neljästä viimeisimmän. Rakastan TexMex -ruokaa, joten odotin innolla lopputulosta. Meksikolaisen ruoan lisäksi rakastan illanistujaisia, joissa ystäväporukalla laitetaan hyvää ruokaa ja nautitaan toisten seurasta. Siksipä päätin kutsua vanhoja ystäviä koolle ja lumota heidät kokkaustaidoillani. Kiitos Knorrin, että myös tällainen amatööri pystyy sulattamaan ihmisten sydämet ruoan kautta 😉

Ateriakokonaisuuksissa on valmiiksi kaikki tarvittavat kuiva-aineet sekä mausteet. Koen, että vaikein osuus ruokaa laittaessa on juurikin maustaminen: jos mausteet ovat pielessä tai puuttuu kokonaan, ei hyvillä raaka-aineilla ole mitään väliä. Mikäs siis parempaa, kuin että joku osaava on valmiiksi miettinyt oikeat määrät oikeita mausteita. Itse voi keskittyä ruoan laittoon ilman stressiä, ja luottaa onnistuneeseen lopputulokseen.

Enchiladas -vuoan tekoon meni noin 30-40 minuuttia. Sisälle tuli kana-paprika -täyte, ja päälle tomaattikastiketta sekä juustoa. Täytyy sanoa, että lopputulos oli todella herkullinen! Maistuva, mehevä ja sopivan mausteinen ilman liikaa tulisuutta. Pakkauksen mukana tullut enchilada -dippi oli aivan törkeän hyvää, ja kokonaisuus ylipäätään sai kaikilta dinnerille tulleilta suitsutusta osakseen. Voin lämmöllä suositella näitä Knorrin ateriakokonaisuuksia! Tuli todella hyvä mieli itselle, kun kaikki onnistui ja ystävät nauttivat. Päiväni Masterchefina. Ei takuulla jää viimeiseksi ystävien kestitsemiskerraksi!

masterchef2 masterchef3 masterchef4 masterchef5 masterchef6 masterchef7 masterchef8 masterchef9

Cooking. You probably remember how I’ve been writing that I would like to make my own meals more often but because of my laziness I end up eating at restaurants. A little over a week ago I decided I’ll get cooking back to my daily routines. I started it with a collaboration with Knorr. They have launched a new meal set for four different meals. The options are Thai Green Curry, Italian Lasagna Al Forno, Indian Tikka Masala and Mexican Enchiladas. I got to try out the last one. I was super excited because I love Mexican food and also social evening with friends and good food. So I decided to get some of my friends together and make them delicious dinner. Fortunately there’s Knorr. Amateur like me is able to be a masterchef.

In the meal sets you have all the needed seasoning and dry ingredients. In my opinion seasoning is the hardest part of cooking. It doesn’t matter how good ingredients you have if your spices are null. So what’s better than getting all the needed seasoning in a right amount. You don’t need to stress about the cooking and the outcome is delicious for sure. The dinner was amazing! All my friends loved the food and nothing went wrong. It was my day as a masterchef. Maybe I should start cooking for my friends more often. It felt so good! You can read more about the Knorr’s meal sets from here.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *