Huonekasvit on parhautta

Uskokaa tai älkää, mutta meikäläisen pesäkolo alkaa pikkuhiljaa muotoutumaan sellaiseksi kuin olen halunnutkin. Huonekasvit ovat aivan parhaita ja olenkin hankkinut niitä roppakaupalla lisää sitten viime postauksen – tuovat just sitä tarvittavaa kodikkuutta ja fiilistä, mikä tästä asunnosta ennen puuttui. Enää tarvitsisi löytää kivat ruukut parille uutukaiselle kasville, joilta se vielä uupuu. Clas Ohlsonilla näytti olevan hyvän hintainen kahden betoniruukun setti, jonka saatan ehkä käydä poimimassa mukaani joku päivä (kunhan jaksan rasittaa lihaksia, haha).

Sen lisäksi, että rakastan huonekasvien tuomaa fiilistä, auttaa ne meikäpoikaa myös ottamaan vastuuta (parempi aloittaa tällä tavalla huonekasveista, niin pystyy ehkä joskus etenemään myös johonkin elävään olentoon, haha). Yllättävän vaativaa hommaa! Suurin osa meitsin silmäteristä onkin piikikkäitä tai vähän vettä tarvitsevia lajikkeita, joita tarvii kastella vain harvoin. Katsotaan nyt kuinka pitkälle pääsen, ennen kuin lyyhistyn kaiken tämän järjettömän vastuun alla. Pitäkää peukut pystyssä.

Mutta tällaista pientä sneak peekia täältä mun kämpältä tältä erää! Jos sisustushommat kiinnostaa, niin pysykää kuulolla, sillä kattavampaa asuntoesittelypostausta on tulossa jo piakkoin. Heipparallaa!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *