HYVÄÄ JOULUA!

Nyt on pari päivää takana vanhempien luona Pohjois-Suomessa ja ai että tuntuukin hyvältä olla täällä! Vuosi sitten vietin joulua hieman toisenlaisissa maisemissa, nimittäin Balilla, joten ero on tämänvuotiseen aika suuri. Täällä on ihan täys talvi – lunta enemmän kuin pitkään aikaan ja mukava 15 asteen pakkanen puremassa poskia aina kun ovesta uskaltautuu pujahtamaan pihalle. Ihan parasta, että sain sen mitä toivoinkin eli valkean joulun!

Ajattelin ottaa koko ajan täällä ihan vain rennosti perheen sekä ystävien kanssa. Toistaiseksi olen saunonut useampaan otteeseen, ollut maha pullollaan 24/7, käynyt laskemassa mäkeä skidien kanssa sekä löhöillyt. Suunnitelmissa on jatkaa samaa rataa siihen asti kunnes palaan takaisin Helsinkiin. Nyt laitan somen sekä tietokoneen hetkeksi offlineen ja menen pelailemaan lautapelejä myöhään yöhön asti kuten meillä jouluna on tapana tehdä.

Erittäin hyvää ja rentouttavaa joulua jokaiselle!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

1 Comment

  1. Jos eksyt Kurranperälle niin kerro terveisiä. 😉 Me ei tänä vuonna lähdetty pienen vauvan kanssa reissuun. Ehkä ensi jouluna sitten.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *