Hyviä juttuja

Photos by Viena K

SHIRT: Asos
JEANS: Cheap Monday

Nyt on hyvä fiilis! Ensinnäkin sain kuulla, et mut on valittu Inspiration Blog Awardseissa kilpailemaan vuoden Tyylikkäin -tittelistä. Huhheijaa! Olen aika otettu, samassa kategoriassa on nimittäin niiiin monta muutakin tyylikästä tyyppiä. Jos koette, että tämä titteli kuuluu meikäläiselle (kategorian ainoalle jätkälle), niin käykää ihmeessä antamassa äänenne TÄÄLLÄ! Äänestys on käynnissä 12.4. asti. Älkääkä unohtako antaa ääniä myös muissa kategorioissa oleville. Ehdolla on iso kasa mun frendejä, joista jokainen ansaitsis voittaa!!

Vaikka tämä sää jälleen on mitä on ja mieli helposti painuu jonnekin Maapallon ytimen hoodseille hengailemaan, on meikäläisen fiilis kuitenkin korkealla myös toisesta syystä: pääsen perjantaina Berliiniin Vienan ja Antonin kanssa. Oon super innoissani! Mulle Berliini on aivan uusi kohde, mutta niin paljon kehuttu, että tiedän jo valmiiksi kuinka fiilareissa tulen olemaan. Ja hei, nyt KAIKKI pettämättömän hyvät Berliini-vinkit otetaan vastaan ilomielin. Thanks youu!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

2 Comments

  1. Kävin äänestämässä. 😉 nää Awardsit tuppaavat tulemaan mulle aina yllätyksenä ja ihanaa huomata, kuinka paljon näissäkin on miehiä mukana. Siitä ei ole montaa vuotta, kun puhuttii ystäväni kanssa blogimaailman kaipaavan miehiä ja miehistä näkökulmaa. Miehissä on kuitenkin sitä jotain, mitä meistä naisista ei löydy.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *