Ilta, jolloin päätin toteuttaa yhden haavestani

mustarttu-zalando-christmas-dinnermustarttu-zalando-christmas-dinnermustarttu-zalando-christmas-dinnermustarttu-zalando-christmas-dinnermustarttu-zalando-christmas-dinnerPhotos by me, Janita Autio, Mona Salminen and Viivi Huuska

Viime viikolla riitti niitä kinkereitä kuten kirjoitinkin jo aiemmin. Torstai-iltana tie vei Zalandon Christmas Dinnerille Konepajahalliin, joka on tilana muuten ihan huikea (ja valitettavasti nyt tyhjennetty tulevien who knows minkä lie suunnitelmien tieltä). Alkuun Ellinoora kävi heittämässä pari biisiä, jonka jälkeen luvassa oli kolmen ruokalajin illallinen. Oli siistiä istua valtavan pöydän ääressä kynttilän valossa yhdessä niin monen bloggaajakollegan kanssa ja rupatella menemään. Ruoan loputtua meitä oli enää muutama tyyppi jäljellä, jolloin päätin hyödyntää tilaisuuden ja hyökkäsin Ellinooran jäljiltä jääneiden äänentoistovehkeiden kimppuun. Olen aina syvällä jossain halunnut olla esiintyvä artisti ja tuona iltana toteutin unelmaa parin kappaleen verran, haha. Kiitos ja anteeksi kaikki kuulijat 😀 Lupaan, että seuraavan kerran olen mikki kourassa vasta, kun takana on monta tuntia laulutreenejä ja ohjelmistossa  muutakin kuin pelleilyä. Eli luultavasti en koskaan.

Ai niin, päälleni vetäsin vaihteeksi tummansinisen Scotch & Soda:n samettipuvun, joka on ollut meikäläisen ehdoton lemppari tämän syksyn kekkereissä. Sain puvun Zalandolta noin vuosi sitten kun suuntasin Köpikseen Zalando Style Icon -kisaan edustamaan. Sen jälkeen en olekaan pukua päässyt käyttämään ennen kuin nyt lokakuussa, jonka jälkeen puku on nähty päälläni ainakin neljä kertaa. Hyvä aika siis laittaa samettiunelma kaappiin taas hetkeksi lepäilemään.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *