Itsensäpaljastaja

Photos by Axel

JACKET: Weekday
COLLEGE SHIRT: Your Turn
PANTS: Weekday
SHOES: Vans

Tajusin kovalevyä läpi käydessä unohtaneeni aivan täysin julkaista nämä asukuvat viimeisimmältä Tallinnan reissulta. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, joten täältä pesee! Plus, että itse asiassa eilen päälläni oli lähes täysin sama kokonaisuus, niin sopii tähän hetkeen paremmin kuin nenukki päähän.

Näissä kuvissa päälläni oleva college on hauska paita siitä syystä, kun usempaan otteeseen olen kuullut ihmisten luulleen ensi silmäyksellä meitsin olleen ilman paitaa. Tykkään nudesta väristä, mutta en ole aina tajunnut, että väri saattaa tosiaan nopeasti katsottuna olla melko harhaan johtava. Tapahtuipa eräänä päivänä keskustaan kävellessäni niin, että useampi ihminen tuijotti pitkään äimistyneen näköisenä meikäläistä tämä collari ja pitkä villakangastakki päällä liihotellessani. Minun kohdalle päästyään he hymähtivät, muutama jopa purskahti nauruun. Arvatkaa vaan hämmennyinkö – tarkistin, olenko lähtenyt pitkissä kalsareissa tai eriparikengissä liikenteeseen. Ei en ollut. Olin aivan ulapalla ja ihmettelin, mikä meitsissä on nyt niin hassusti. Myöhemmin illalla menin näkemään Jenniä ja kun hyppäsin ratikasta ulos, kysyi Jenni ensimmäisenä eikö mulla ole mitään paitaa takin alla. Siinä hetkessä tajusin, miksi sain hymyilyä ja naurahtelua osakseni aamulla. Nauratti!

Mitä tästä opimme: älä pistä itsensäpaljastajatakin (tai sauanatakin) näköistä takkia päälle yhdessä nuden collegepaidan kanssa. Tai jos pistät, niin varaudu hämmentäviin kohtaamisiin.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *