Elämä voittaa

epaonnistunut_acne_1 epaonnistunut_acne_3 epaonnistunut_5epaonnistunut_7epaonnistunut_6epaonnistunut_-1-of-1-5Photos by Janita Autio, Viena K, Jenni/Pupulandia and Anna

Olen alusta asti halunnut pitää blogin mahdollisimman aitona paikkana, jonne pystyn purkamaan päässä pyöriviä ajatuksia pinnallisimmista asioista diippiin shittiin. Pääosin kirjoitan positiivisista jutuista, mutta jos mielessä pyörii ainoastaan kasa negaa, niin annan tulla sen mitä tulee. Toissapäivänä oli tällainen hetki ja kuten ehkä huomasitte, kirjoitin just miltä silloin tuntui. Kiitos äärettömän paljon kaikille tuesta. <3 Kyllä se niin on, että muiden tsempit ja viisaat sanat saavat mielen nousemaan korkeammalle. Nyt on jo parempi fiilis.

Tosiaan, kuluneet viikko-pari ovat olleet varsin alakuloisia: syysahdistus yhdistettynä omiin tunnemylläköihin ja työstressiin saivat pääkopan aika jumiin. Monta mahtavaa juttua ja hetkeä on mahtunut näille alakulon päiville, joista niistä olen vilpittömästi nauttinut – sen hetken. Normaalista olotilasta poiketen olo on ollut pääosin apaattinen. En ole saanut otetta oikein mihinkään. Pikkiriikkisetkin asiat, kuten muutaman astian tiskaaminen tai postin siirtäminen pois oven edestä on jääneet tekemättä. Töissä ollessa olen unohdellut asioita. Kroppa ja aivot ovat vissiin hieman ylikuormittuneet ja se kostautuu ikävällä tavalla. Nyt voin kuitenkin jo sanoa elämän alkaneen näyttää parempaa puoltaan. Mulla on maailman parhaat ystävät ja niin mukavia juttuja luvassa, että väkisilläkin mieli kohenee. Onneksi näin! Ja onhan tämä syksy/alkava talvi sellaista aikaa, että helposti mieli painuu maahan oli asiat kuinka hyvin tahansa.

Heitin tähän postaukseen viimeaikaisten alakuloisuuksien vastapainoksi oikein priimaa kamaa – erittäin onnistuneita “Arttu, mitä teet” -kuvia. Tykkään etenki noista toisiksi ylimmäisista kuvista: vasemman puoleisesta en osaa sanoa mitään ja oikealla olevassa olen kai juuri teleportannut kuvauksiin. Entä mites tää yksi kävelevä kolmio? Tiedätte kyllä mitä noista tarkoitan… 😀 Aina ei vaan lähde! Mukavaa loppuviikkoa peeps!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

6 Comments

 1. julia 10/27/2016

  Hhaha eikä mikä mahtava kävelevä kolmio! :Ddd

  Reply
  • Arttu 10/30/2016

   Jep, eiks oo jämäkkä! 😀

   Reply
 2. Veera h 10/27/2016

  kävelevä kolmio on mun ehdoton lemppari.!!!

  Reply
  • Arttu 10/30/2016

   Hahah, munki mielestä erittäin edustava 😀

   Reply
 3. Anni k 10/28/2016

  On tosi huippua että sä oot täällä blogissakin niin aito! <3 ja niinhän se syksy vähän teettää meille monelle apaattista oloa… Parasta kuitenkin kun antaa sen huonon olon vaan olla oikein luvan kanssa ja yrittää ystävystyä sen kanssa. 🙂 siitä se lähtee vaan olotila ylöspäin kun muistaa levätä tarpeeksi ja olla armollinen itselleen 🙂

  Tsemppii arttu, oot ihana! <3

  Reply
  • Arttu 10/30/2016

   Kiitos mukavasta kommentista ja tsempeistä! 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *