Parhaat joululahjavinkit miehelle

Tiedän, että siellä ruudun toisella puolella on paljon naisia ja tiedän myös, mikä struggle onkaan löytää miehille kivoja sekä hyödyllisiä lahjoja jouluksi. Siksi ajattelin käyttää meikäläisen tietotaitoa hyväksi jakamalla parhaat joululahjavinkit teille. Ottakaa siis kynä ja paperi (tai kuten nykyaikana toimitaan niin puhelin) kouraan, jotta voitte raapustaa talteen parhaat joululahjavinkit miehelle. Jokainen näistä seuraavista tuotteista on meitsin itseni testaamia, eli lupaan tuotteille 100% Arttu Hyväksyy -takuuden.

joululahjavinkit-miehelle

1. Todella monipuolinen, pienikokoinen trimmeri jolla lyhentää, sheivaa ja siistii parran. Itse olen aiemmin käyttänyt aina sekä parta- että hiustenleikkuukonetta oman partani leikkaamiseen, mutta nykyään tämä pieni kapistus hoitaa kaiken. Mukana on 1mm, 3mm ja 6mm terät, jolla pystyy lyhentämään karvat haluamansa pituiseksi. Erittäin näppärä trimmeri!

2. Miehille suunnattu, omiin suosikkeihini kuuluva Virolainen luonnonkosmetiikkabrändi Tuul Care julkaisi lisää kosmetiikkaa valikoimiinsa hiljattain. Yksi uusista tuotteista on tämä shampoo tuoksussa mustapippuri&kardemumma. Tyylikkään ulkomuodon lisäksi brändin tuotteet ovat oikeasti hyviä ja hinnoiltaan kelpoja.

joululahjavinkit-miehelle

3. Sain testiini hiljattain Garminin uuden Vivomore HR -hybridiälykellon. Kattavampaa juttua luvassa myöhemmin, mutta en malta olla suosittelematta tätä jo nyt joululahjavinkiksi miehille, sillä olen ihan äärettömän tykästynyt kelloon! Ulkokuori näyttää tyylikkäältä vapaa-ajan kellolta, mutta sisältä löytyy kymmenittäin eri älykellon ominaisuuksia. Syke, stressitaso, säätiedot muun muassa – kaikki mahdolliset tiedot löytyvät kellosta itsestään sekä puhelimessa olevasta sovelluksesta. Meitsiltä löytyy kultainen versio nahkarannekkeella, joka on todella cool.

joululahjavinkit-miehelle

4. Kengät! Selvitä kohteen kengännumero, jollet sitä vielä tiedä ja osta uudet Niket. Värejä löytyy useampia. Musta toimii toki aina ja ovatpahan myös käytännölliset, mutta jos haluaa vähän jotain erilaista niin nämä beiget ovat mielestäni stylet – siksi hommasin ne myös itselleni.

joululahjavinkit-miehelle

5. Hyvällä hajuvedellä ei voi koskaan mennä pieleen joululahjoissa. Yves Saint Laurentilta tuli hiljattain uusi tuoksu miehille, joka meitsille tupsahti myöhemmin postissa. Ei ole ollut montaa päivää tuon jälkeen, jolloin en olisi kyseistä hajuvettä käyttänyt. Tarpeeksi raikas ja makea tuoksu, mutta kuitenkin miehekäs. Aivan ehdottomasti yksi lemppareistani, joka on kerännyt paljon kehuja myös muilta ihmisiltä!

6. Toinen, jo pidempään yksi suosikeistani ollut tuoksu on Diorin Sauvage. Myöskin makea, mutta tarpeeksi miehinen, joka niin ikää on kerännyt todella paljon kehuja. Jos jomman kumman näistä hajuvesistä ostaa, ei varmasti mene kovin paljon metsään.

Tällaisia kivoja lahjaideoita miehille. Muistakaa lahjaa ostaessa kuitenkin, että tärkeintä ei ole välttämättä aina mikään konkreettinen materia. Varsinkaan, jos toinen ei tarvitse mitään erityisesti, ei kannata väkipakolla keksiä ostettavaa, vaan voi aivan hyvin antaa lahjaksi jonkin kivan teon tai esimerkiksi yhdessäoloa. Rentoa joulunodotusta sinne! Älkääkä stressatko liikaa.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

3 Comments

 1. Tuulia 12/12/2017

  Oi Arde kerro mulle onko miehille mitään luonnonkosmetiikka-hajuvesiä? Plussaa ois jos ois vielä hyvöntuoksunenkin, hihi!

  Reply
  • Arttu 12/13/2017

   Nyt täytyy sanoa, etten kyllä yhtään tiedä! Täytyypä oikeastaan selvittää asia. Lupaan infota heti sulle! 🙂

   Reply
   • Tuulia 12/14/2017

    Joo hei kerro jos löydät jostain! Kiitos! <3

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *