Kesäillat on parhaita

Kaupallinen yhteistyö: Earth Control & Asennemedia

Kesä on sitä aikaa, kun arki-iltoinakin voi (lue: pitää) järjestää illanistujaisia tai mennä puistoon hengailemaan ilman huolta huomisesta. Mikäli sää ei salli merenrannassa oleskelua, niin sisätilat ovat aivan hyvä vaihtoehto varsinkin, jos omistaa ystävän, jolla on ikkunoistaan yksi Stadin siisteimmistä näkymistä. Kuten teistä moni varmaan tietää, hengaamme Vienan kanssa lähes päivittäin, eikä eilinen ollut poikkeus. Päätimme vaihtaa toista päivää jatkuneen harmaan sään voitoksemme ja viettää mukava ilta karkoittamaan melankolisuuden huitsin kuikkaan. Sanonpahan vain, että onnistuttiin!

Resepti onnistuneeseen kesäiltaan on hyvä seura, naposteltavat (tai ihan kunnon safka oman jaksamisen mukaan) sekä tottakai teemaan sopiva musiikki. Tällä kertaa päätimme Vienan kanssa tehdä helppoa syötävää, joka ei tarvitse sen suurempaa valmistelua: Earth Controlin syntisen hyviä luomusipsejä suoraan pussista, vesimeloni-halloumisalaattia sekä kurkku- ja porkkanatikkuja. Mitä muuta sitä tarvii!?

Sananen Earth Controlin sipseistä, jotka ovat mulle varsin uusi tuttavuus: tällaisena sipsien suurkuluttajana (kyllä, meitsi on se joka ostaa sipsiä matkaevääksi, nyyttäreihin, saunailtoihin – you name it) täytyy sanoa, että aivan törkeen paljon parempia kuin mitkään perus lastut! Sipsit valmistetaan kokonaisista, laadukkaista käsin lajitelluista perunoista ja myös niiden kuori käytetään, mikä tuo lisää mukavaa rapsakkuutta. Kyseessä on siis ihka oikeita pienissä erissä keitettyjä perunaviipaleita, eikä mitään massavalmistelastuja. Makuvaihtoehtoja löytyy useita: Sour Cream & Onion, Sweet Barbecue, Balsamico & Tomato, Sea Salt sekä Black Pepper & Sea Salt. Omiksi lemppareiksi on noussut kaksi viimeisintä ja etenkin Luomu Sea Salt. Kaikki maut ovat kyllä hyviä, mutta mä rakastan yksinkertaisia sipsejä.

Vähän täytyi koiraa härnätä näillä herkkupaloilla. Milolle oli tarjolla kuitenkin omat herkut.Photos by Viena K – editing by me

Oli kyllä jälleen rento ilta ja kuinka ollakaan myös pilvet väistyivät auringon tieltä illan mittaan. Liekö meidän kapinasta harmautta vastaan ollut hyötyä 😉 Päätimme Vienan kanssa parantaa hieman maailmaa sipsien lomassa ja kuuntelimme myös sepposen selällään olevasta ikkunasta kantautuvaa pääskysten kiljuntaa. Tällaiset kesäillat on parhautta! Siispä nautitaan nyt vielä kun voi, vaikka säät ei ehkä lämpimimpiä olekaan.

Lisää infoa sipseistä sekä reseptiikkaa löytyy Earth Controlin Facebook-sivuilta.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *