Kevätfiilis Korkeavuorenkadulla

korkeavuorenkatu_mustarttu-4korkkarillakorkeavuorenkatu_mustarttu-7korkkarilla-kollaasikorkeavuorenkatu_mustarttuPhotos by Viena K

No kyllä on eri fiilis aloittaa tämä viikko verrattuna viime maanantaihin! Viime viikolla ulos ei tehnyt mieli poistua sisätiloista kuin pakon edessä. Oli aurinkoista ja kaunista kyllä, mutta niiiin kylmä. Nyt tuntuu kuin oltaisiin tultu monta kuukautta eteenpäin, sillä aurinko lämmitteli nenänpäätä ja vähäiset jään rippeet sulivat kuten kunnon kevätsäällä konsanaan, kun kävin hakemassa kahvia Korkeavuorenkadulta. Ah! Tämä viikko on meikäläisellä melko kiireinen, sillä monta deadlinea odottaa loppuviikosta ja useampi päivä menee kuvaillessa. Täytyy siis käyttää alkuviikon hiljaiset päivät sisällä editoimiseen, mutta arvatkaa vaan kuinka paljon houkuttelis laittaa läppärin kansi kiinni ja hillua ulkosalla. Nyt tarvii sitä paljon puhuttua itsekuria. Onneksi sitä löytyy vaikka muille jakaa (sarkasmia).

Mukavaa alkuviikkoa kaikille!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

2 Comments

 1. Tsemppiä työrutistukseen. Mä puolestani yritän saada elämäni jonkinlaiseen aikataululliseen järjestykseen. Miksi ei ole mahdollista olla kolmessa paikassa samaan aikaan?

  Reply
  • Arttu 02/21/2017

   Kiitos! Äläpä muuta sano!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *