Kiitos 2016!

Joulukuun toiseksi viimeinen, samalla myös tämän vuoden toiseksi viimeinen! Niin vain on ohi vuosi 2016. Olit hyvä! Ehkä jopa paras tähänastisista. Miksikö? No tässä muutama syy:

singaporevinkki1infogili7

Matkustettiin Annan kanssa Balille helmikuussa. Ensimmäinen kerta Indoissa, aivan hurmaantunut Canggusta. Reissussa tutustuin huipputyyppeihin ja elämä maistui niiiin hyvältä!

Hyppäsin helmikuussa myös Suomen Blogimedian riveihin, joka sai blogihommat rullaamaan aivan eri tavalla. Bloggaaminen vei meikäläisen pala-palalta ja nyt olen aivan mennyttä miestä.

ping1randomfacts3

Palasin reissusta, irtisanoin asunnon ja hetken päästä myös vakkarityön. En tiennyt mihin olin ryhtymässä, mutta niin vain elämä kantoi ja yks yllättäen löysin itseni kesäkuun alusta sekä uudesta asunnosta Ullanlinnasta, että Mellakka Helsingiltä pr-mirkkuilemasta. Tutustuin töisduunis kunnolla true blogimuija Nataan, jota ilman en todellakaan olisi tässä! Kiitos opeista, vinkeistä ja etenkin ystävyydestä Nata <3

aprilfav2nata_arttu

Kesä oli kiireinen, mutta hyvä! Uusi asunto jäi täysin käyttämättä ja huomiotta. Patja toimi sänkynä liian pitkään (itseasiassa kuuden kuukauden ajan) ja toinen kalusteistani oli monikäyttöinen työ-ruokapöytä -yhdistelmä kahdella Ikean jakkaralla. Juhannuksen vietin Pariisissa. Loppukesästä taas suuntasin Visit Swedenin -reissulle Tukholmaan snäppijengillä. Ei sovi myöskään unohtaa Ravuttomia rapujuhlia tai viikonloppua saaressa. Ah kesä!

arttu_pariisiravuttomat_rapujuhlat_1-1-of-1-2estholmen_suvisaaristo-12-of-13tukholma_visit_sweden

Syksy tuli ja toi mukanaan hulluuksia: ehdokkuus The Blog Awards Finland – blogikisassa Vuoden lifestyleblogiksi ja hieman myöhemmin Zalando Male Style Icon -ehdokkuus. Pääsin jatkoon ja matkustin Köpikseen. Mahtava kokemus ja huikea reissu! Kiitos Zalandolle!

zalando_style_icon_male_outfit-2-of-6tbaf_outfit_night-2-of-2

Kesällä alkanut kiire ei hevillä hellittänyt, vaan juoksin paikasta toiseen pää kolmantena jalkana. Sen lisäksi tunteet veivät miestä mennessään: ensin alamäkeen, sitten ylämäkeen. Loppusyksy oli melkoista härdelliä. Sairastin, rakastin, stressasin, iloitsin – toisin sanoen elin!

bali_morning_life-1-of-5

Nyt viedään vuoden viimeisiä päiviä, jotka saan viettää hyvien ystävien ympäröimänä alla Balin auringon. Ympyrä sulkeutuu. Kiitos vuosi 2016!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

2 Comments

 1. Emmi m 01/01/2017

  Vitsit oot Arttu hyvä kirjottaja! Mahtavaa alkanutta vuotta ja ihanaa balia! Teidän menoa on ollu kiva seurata snäpissä ja taidan varata itsellekki reissun samalle suunnalle teidän innoittamana..

  Reply
  • Arttu 01/03/2017

   Mukava kuulla, kiitos paljon! 🙂 Ja suosittelen Balia!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *