Kivoja juttuja tiedossa

Tänään on kyllä niiin maanantaisää kun voi vain olla! Vettä sataa ihan urakalla, pilvikerros on varmaan jonnekin stratosfäärin huipulle asti paksu, eikä päivänvalosta ole siis tietoakaan. Olen pyykännyt, siivonnut, hakenut jättipainavan paketin postista ilman sateenvarjoa (joka onneksi unohtui, sillä olisi ollut vain tiellä kantamisessa) sekä hymyillyt. Kyllä luit oikein. Hymyillyt, sillä postista kolahti kerrankin positiivinen kirje verotoimistosta plus, että tällä viikolla luvassa on niin monta kivaa juttua edessä, ettei edes tämä ankea sää saa mieltä maahan. Hieman ehkä harmittaa valonpuute kyllä, koska pitäisi saada kuvauksia hoidettua alta pois, mutta muuten olo on erittäin jees pitkästä aikaa!

Mitä kaikkea tällä viikolla onkaan sitten oikein luvassa? Noh tänään illalla menen katsomaan meidän perheen uusinta tulokasta, nimittäin noin viikon ikäistä veljentytärtä. Tulee aivan liian harvoin vierailtua toisella puolella Helsinkiä, missä veli perheineen asuu, joten tänään on korkea aika korjata tilanne!

Huomenna illasta olen lähdössä pienelle reissulle Osloon Norjaan (kaikki vinkit ovat erittäin tervetulleita!!), jossa hengaan perjantaihin asti. Luvassa on hieman duunia, sekä myös ihan vain kaupunkiin tutustumista. En ole käynyt Oslossa aiemmin kuin ainoastaan lentokentällä, joten odotan paljon mitä kaikkea tuleman pitää sekä mitä Norjan pääkaupungilla on tarjota. Toivottavasti sää suosii!

Perjantaina meitsi pääsee katsomaan Idolsin livelähetystä – niin siistiä!! Oon katsonut kaikki jaksot enkä pääse yli siitä kuinka hyviä laulajia kisassa on tänä vuonna mukana. Hauskaa siis mennä itse paikan päälle tsekkaamaan, mikä homman nimi on. Ylipäätään kiinnostaa myös, kuinka tuon kokoluokan produktio toimii. Gonna be lit!

Viikonloppuna vanhalla duunipaikallani Mellakalla järjestetään miesten tyyli-ilta. Tätä päivää on odotettu – aika harvoin nimittäin on tapahtumia, jossa suurin osa (saati että lähes kaikki) brändeistä on nimenomaan miehille suunnattuja. Nytpä sellainen on tiedossa ja odotan kovasti että pääsen hiplailemaan sekä tutustumaan itselleni uusiin tuotteisiin. Tottakai myös näkemään vanhoja tuttuja.

Photos by Janita Autio – editing by me

SHIRT: Sweet SKTBS x Helly Hansen (gifted)
JACKET:
Weekday
JEANS:
Weekday
SHOES:
Second Hand
SHADES:
Ray-Ban

Täällä siis lähdetään oikein hyvillä mielin kohti uutta viikkoa! Mikäs meininki siellä toisella puolella ruutua on?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

3 Comments

 1. Sami-Petteri 11/06/2017

  Oot kyl niin kuvauksellinen JA toi paita on kyl niin magee! Tällä puolella ruutua lähdetään uuvuttavaan viikkoon viikonlopusta valmiiksi jo uupuneena. 😀

  Terkuin, Sami-Petteri
  http://www.samipetteri.fi

  Reply
  • Arttu 11/07/2017

   Kiitos paljon! Ja joo, toi paita on mun mielestä kaikessa retroudessaan super! 🙂 Tsemppiä viikkoon

   Reply
 2. Kuulostaa kivalta viikolta. <3 Onnea veljellesi. Meillä ollaan melkolailla samoissa tunnelmissa, sillä täällä luetaan blogeja, alle vuorokauden ikäinen tyttö kainalossa. 😉 Meillä siis ihan vallan vauvakuplaillaan.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *