Kuinka selvitä marraskuusta?

instagram1 instagram2 instagram3 instagram4

Lokakuu oli ja marraskuu tuli. Ehkä vuoden ankein kuukausi edessä. Komppaatteko? Okei – oikeastihan tämä kuu on paljon parempi kuin mitä aina puhutaan. Ensimmäinen syy vuodesta toiseen on se, että meikäpoika täyttää vuosia. Mun synttärit itsessään pitäisi jo olla tarpeeksi hyvä syy nostamaan Vuoden paskin kuukausi -titteliä pitävän marraskuun tasoa korkeammalle, mutta tiedän ettei kyseinen fakta hetkauta ihmisten mielipiteitä marraskuusta suuntaan taikka toiseen. Kumma homma.  Ehkä syynä on se, että luvassa on mun synttäreistä huolimatta räntää, kylmää ja pimeyttä – nuita kaikkien rakastamia sääilmiöitä.

Tänä vuonna marraskuun asemaa arvoasteikossa nostaa myös moni muu asia: luvassa on yön yli matka Tallinnaan (joka koittaa jo tulevana viikonloppuna) mukavan porukan kera. Ensi viikolla, minireissun jälkeen suuntaan Köpikseen Zalandon Style Icons Awardseihin, joka vasta jännä keissi onkin! En malta odottaa… Kaiken kukkuraksi pikkujoulu-kausi alkaa ottamaan jälleen ensiaskeleitaan. Syytä ilakointiin ja kirkkaaseen mieleen tulee olemaan täten useampana viikonloppuna.

Luettuanne äskeiset olette varmaan samaa mieltä kanssani, ettei marraskuu nyt niiin kamala ole. Muistelette vain meikäläisen synttäreitä, kun sääukko vaihtaa mielipidettään lumen ja veden väliltä useampaan otteeseen päivässä tai kun muuten vain ahdistaa. As simple as that!

PS. Onhan tää marraskuu ihan jäätävä.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *