Kuvauspäivä

Nykyään itselläni tulee oltua enemmissä määrin kameran takana, kun on sekä video- että valokuvauskeikkoja, joissa meikäläinen toimii kuvaajana. Tänään “pääsin” kameran eteen nimittäin meillä oli Asennemedian kuvakset BohOm Yoga-studiolla – mulle jo toiset laatuaan! Otettiin uudet henkilökuvat kaikille muutamien ryhmäkuvien lisäksi. Kyllä täytyy sanoa, että Asenneposse on aivan huikee! Juttu luistaa kaikkien kanssa ja mä jämähdin hengailemaan useammaksi tunniksi kuvauksissa, vaikka omalta osaltani kuvat olivat purkissa ensimmäisten joukossa. On huippua päästä jakamaan ajatuksia ja tutustumaan myös niihin tyyppeihin paremmin, joita näkee harvemmin. Vähän erilainen viikonlopun aloitus siis, mutta erittäin mukava sellainen. Niin ja varsinaisia kuvia näette sitten myöhemmin!

Huomenna juhlitaan Inspiration Blog Awards -gaalassa. Saapa nähdä miten meikäpojan käy. Kävi miten kävi, niin mukavaa päästä pitkästä aikaa taas gaalailemaan.

Hauskaa viikonloppua kaikille!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

2 Comments

  1. Jenni S. | big mamas home 04/21/2017

    Seurasinkin teidän kuvauspäivää instgramista ja naureskelin, kun Laura kuvaili taasen vaan seiniä. :’D Hauskaa näytti olevan. En malta odottaa, että päässäänpian omalla porukalla kuvailemaan.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *