Kyllä – muutto tiedossa jälleen

kylla_muutto1

Jos mennyt viikko oli kiireinen, niin sitä on myös tämä tuleva. Monta projektia ja deadlinea on ajoittunut juuri samalle ajankohdalle, lisänä tähän monta tapahtumaa sekä ehkä se suurin urakka: muutto! Kyllä. Olen vaihteeksi muuttamassa. Tällä kertaa oikeasti pitkäaikaisen asuntoon. Palaan takaisin vanhoille asuinseuduilleni Ullanlinnaan, josta sain ikiomaan (vuokra-)asunnon. Tilanteet muuttuivat, mikä ei sinänsä meitsin elämässä ole kovin yllättävää, ja joudun jättämään nykyisen asuinpaikkani taakse. Mukavaa oli hetki elää elämää täällä toisella puolen Helsinkiä Töölössä, mutta nyt olen niin valmis vihdoin asettumaan aloilleni. Alkaa käymään pikkuhiljaa työstä tämä jatkuva tavaroiden paikasta toiseen roudaaminen. Muutan ensimmäistä kertaa ikinä OMAAN kämppään. En malta odottaa, että pääsen tuunaamaan asunnosta juuri mun näköisen. Blogin puolella varmasti luvassa sisustushölinöitä myöhemmin.

Tosiaan, kämppä löytyi hämmentävän nopeasti. Aloin viime viikolla katsomaan ilmoituksia eri sivustoilta. Silmään osui spekseiltään erittäinkin varteenotettavalta kuulostava vaihtoehto täydelliseltä sijainnilta. Kuvia ei ollut, joten otin ja menin asuntonäyttöön. Kämppä oli kaikin puolin loistava ja edullinenkin vielä! Harmi kyllä, samaan näyttöön oli saapunut about 30 muuta tyyppiä. Heitin pyyhkeen kehään heti ensikättelyssä: millä todennäköisyydellä tällaisesta joukosta juuri minä muka saisin tuon helmen?! Kaikesta huolimatta päätin laittaa viestiä välittäjälle, jos nyt sattuisikin onnistamaan. En todellakaan uskonut arvan osuvan omalle kohdalle, joten jatkoin kämpän etsimistä ja kerkesin kiertämään myös muita kohteita. Arvatkaa mikä mun ilme oli, kun sain seuraavana päivänä erään toisen asuntonäytön jälkeen soiton, että se eilinen helmi olisi minun. Priceless. Taisin näyttää aika hölmöltä sporassa, koska hymy ei ottanut hyytyäkseen. Kerrankin asiat menivät vaivattomasti.

Ajattelin, että voisin kirjoittaa erillisen postauksen aiheesta “Kuinka taikoa itselle kämppä”, koska suurin ja ainoa tekijä, millä kämppä mulle irtosi, oli kirjoittamani vuokra-asuntohakemus – tuo asuntovälittäjiin tehoava loitsu. Täysin omin keinoin en olisi luultavasti tässä onnellisessa tilanteessa, vaan poimin vinkkejä hakemuksen tekoon netistä ja yritin parhaani. Miksipä en siis jakaisi neuvoja, joilla minä oman tulevan kotini lunastin. Liian usein varsinkin Helsingissä hyvä kämpät luisuvat ohi, koska samaa kämppää tavoittelee kymmenet ihmiset. Jos siis kiinnostaa, niin mielelläni opetan muutaman käyttiksen loitsun myös teille lukijoille, joista voi joskus olla apua.

Tämä viikko tulee tosiaan olemaan aikalailla pelkästään paikasta toiseen juoksemista. Onneksi on kesä. Ja shortsikelit! Nautitaan näistä päivistä 🙂 Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

kylla_muutto2 kylla_muutto3 kylla_muutto4

Photos by Anna
Editing by me

Cap: Urban Outfitters (new)
Bomber: Second Hand
T-shirt: H&M
Shorts: Forever 21
Shoes: Adidas

English: Guess what guys! I’m moving ONCE again. This time the place is finally for a longer period. And the apartment will be my own. I’m super glad and will definitely post pictures and posts about it when the time comes. Stay tuned!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *