Mahtava kuukausi luvassa

Photos by Viena K – editing by me

GLASSES: Synsam
T-SHIRT: Arela (gifted)
PANTS: Weekday
SANDALS: All Saint

Tästä lähtee nyt sellainen kuukausi liikenteeseen, että huhhuh! Kuten ehkä muistatte, päätin kesäkuun lopussa alkaa toteuttaa omaa unelmaani matkustamisen suhteen, ja kuten silloin kirjoitin, tavoitteena oli lähteä reissuun (mielellään itselleni uuteen kohteeseen) joka kuukausi loppuvuoden ajan. Homma on hieman eskaloitunut, sillä tuon postauksen kirjoittamisesta on pari kuukautta aikaa ja olen käynyt kolmella matkalla, joista kaksi on ollut itselleni täysin uusia kohteita. Tahti ei sentään hidastu tästä, vaan seuraavan neljän viikon sisään luvassa on kolme reissua lisää. Ensimmäinen niistä alkaa huomenna, on vain yhden yön mittainen, mutta erittäin mielenkiintoinen, sillä lähden Tukholman muotiviikoille pyörähtämään – tulee varmasti hauskaa!

Tukholman pyrähdyksen jälkeen on minulla muutama intensiivinen päivä täällä Helsingissä, kunnes on jälleen aika pakata laukut ja suunnata Atlantin toiselle puolelle. Lähden käymään New Yorkissa kolmen pitkän vuoden jälkeen ja mikä parasta, sinne myöskin muotiviikkohulinoihin. Tästä mä oon haaveillut nuoresta pojasta asti, joten voitte uskoa kuinka mielissään olen! Saa nähdä mitä kaikkea tuleman pitää – viikko on aikaa paikan päällä touhuilla ja nauttia lempparikaupunkini fiiliksestä. Ai että!!

Nykistä palattua kerkeän käydä pesemässä pyykkiä kämpällä sekä vaihtaa matkalaukun sisältöä hieman toisenlaiseen – suunnataan nimittäin Peetan kanssa Kreikkaan viikoksi. Luvassa on varmasti ainakin aurinkoa ja lämpöä, mut sen suuremmin en vielä tiedä mitä kaikkea matka pitää sisällään. Kreikan matkan jälkeen reissut on siltä erää reissattu. Aion ottaa hetken vain ihan Helsingissä arjen pyörittämiseen, mutta olisi kivaa päästä jonnekin lämpimään, kunnes syksyn pimeys sateineen alkaa ahdistamaan. Ehkä joku viikon teho D-vitamiini -matka lämpöiseen ja vuoden vaihteessa hieman pidemmäksi aikaa Aasiaan / Indoihin. Mutta sen näkee myöhemmin milloin ja minne nokkani suuntaan.

Mutta että tällainen kuukausi luvassa – keskityn nyt näihin ensin ennen tulevien reissujen miettimistä. Todella erilainen ja epätavallinen ajanjakso meikäläiselle, mutta varmasti huikea! Mikäli teitä kiinnostaa seurailla reaaliajassa meitsin matkoja, niin Instagram on oikea paikka tähän. Sieltä mut löytää samalla nimellä, eli @mustarttu. Kuullaan!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *