Mustartun alter egot

Tervetuloa lukemaan ensimmäistä (ja ehkäpä myös viimeistä) juttusarjaa Mustartun alter egoista. Moni ei luultavastikaan tunne näistä kuin tämän pääjehun, eli itse Mustartun, jota on totuttu täällä blogin puolella varsin usein näkemään. Haluan esitellä teille myös vähemmän tunnetut alter egot, jotka todella ansaitsevat nähdä muutakin kuin väsyneiden iltojen inside-vitsit.

MUSTARTTU

Koska kertaus on opintojen äiti, aloitan esittelemällä kaikkien alter egojen äidin, Mustartun. Blogisti, esteetikko, Instagrammaaja ja myös laiska snäppääjä. Lempi valokuvausposet ovat eteerinen sormeni-harovat-huulia ja olen-kovin-kiireinen (ks. alla olevat kuvat), jotka toistuvat lähes kaikissa Mustartusta ikuistetussa kuvissa (poislukien ylläri-kuvat, joissa poseeraamista on höllennetty, yleensä turhankin paljon).  

mustarttu

MUSTA-ARTTU

Alter ego Musta-Arttu näyttäytyy harva se päivä, yleensä suihkun ja vaatteiden valitsemisen jälkeen. Lempiväri on musta ja sen huomaa. Päästä varpaisiin vuorattu tummanpuhuvilla kuteilla. Mieli on kuitenkin kirkas ja viaton kuin pienellä koiranpennulla, toisin kuin ulkokuoresta voisi kuvitella. Yleensä piiloutunut tummien aurinkolasien alle. Ei siksi, että aurinko paistaisi, vaan koska on cool olla musta.

musta-arttu

MUSTA NARTTU

DJ Black Bitch -nimelläkin tunnettu. Herää eloon yleensä, kun ilta koittaa ja jutut huononevat. Varsinainen sähköjänis ja äärettömän huonon musiikkimaun omaava rääväsuu, joka jaksaa hoilottaa niitä kaikista ärsyttävimpiä kappaleita niin, että kuulijoiden korvat vuotavat verta. Erittäin harvinainen, mutta sitäkin raivostuttavampi yksilö.

musta-narttu

JOOGARTTU

Harvinaisuus, ehkä kerran vuodessa itseään päivänvalossa näyttävä yksilö. Taipuu yhtä paljon kuin Presidentti Trumpin mieli. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki Joogartulle kuitenkin kovasta yrittämisestä soluttautua joogien maailmaan. Ja hupsista, alla oleviin esimerkkikuviin onkin eksynyt kuva myös eräästä vähemmän tunnetusta jooga-asennosta nimeltä slaavikyykky. Tämä edellämainittu asento kuuluu helppoutensa vuoksi Joogartun lemppareihin ja hänet voikin nähdä slaaveilemassa muunmuassa rappukäytävissä.

joogiarttu

KUKKARTTU

Vain vähän aikaa sitten syntynyt, värejä ja kukkia rakastava yksilö. Istuu asunnolla kukkapuskien katveessa tietokone sylissä, tai kirja kourassa kahvia kauniista kupista siemaillen. Nuoresta iästään huolimatta nousemassa kovaa kyytiä vanhempien alter egojen tasalle. Vapise Musta-arttu!

kukkarttu

Arttu, Mustarttu ja kaikki alter egot toivottavat oikein rentouttavaa viikonloppua joka ikiselle iikalle!

TRANSLATION: No need for translation 😀 Have a great weekend everyone!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

6 Comments

 1. 🙂 Superhauska postaus. Johan tässä työn ohella alkoi ihan hymyilyttää ja huonoja yöunia seurannut väsymyskin helpotti hieman. Tämä blogi on minulle uusi tuttu. En edes muista, missä törmäsin, mutta aion nyt ainakin jonkun aikaa seurailla tekemisiäsi ja hienoja valokuvia.

  Reply
  • Arttu 01/30/2017

   Jes, mukava kuulla! 😀 Ja tervetuloa meikäläisen blogiin!

   Reply
 2. Dorit 01/27/2017

  En kestä, kuin ihanarttu!! Lav juu!!

  Reply
 3. Tuulipau 01/27/2017

  Olipa hauska postaus! Kivaa viikonloppua 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *