PACKING FOR ITALY

Ihanaa, mä pääsen huomenna Italiaan ensimmäistä kertaa elämässäni! Suuntaamme nimittäin Vienan kanssa Roomaan viideksi päiväksi ihan vain kuvailemaan, lomailemaan ja nauttimaan elämästä. Odotan reissulta eniten rentoa hengailua hyvän ruoan parissa (ylläri) sekä tottakai joitain perus nähtävyyksiä. Ylipäätään Italian meininkejä.

Mukaan aion ottaa pelkästään lyhyttä ja hengittävää vaatetta, paljon aurinkorasvaa sekä after sun -voidetta, sillä säätiedotukset ovat lupailleet järjetöntä hellettä koko ajaksi – Lucifer hengailee edelleen Etelä-Euroopan yläpuolella ja lämpömittarit paukkuu neljässäkymmenessä. Meillä ei tietenkään ole hotellissa uima-allasta, joka tekis poikaa tuollaisessa säässä, joten jonain päivänä täytynee ottaa suunnaksi jokin kiva ranta-kaupunki. Sen enempää ei meillä sitten suunnitelmia olekaan.

Mikäli siellä ruudun toisella puolella on Roomassa matkustelleita, niin laittakaa ihmeessä kommentteihin teidän parhaat vinkit. Ja jos on ehdottaa jotain näppärää rantakohdetta Rooman lähettyvillä, niin en pane ollenkaan pahakseni sellaistakaan vihjettä. Tekis gutaa päästä vähän grillaamaan ihoa, silleen fiksusti tottakai! Nyt mä alan hoitamaan viimeisiä hommia, joita täytyy saada ennen lomalle lähtöä valmiiksi. Moiccu!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

2 Comments

 1. Tiina 08/19/2017

  Merenrantaan pääsee näppärästi metrolla ja junalla Rooman keskustasta. Kannattaa kysyä hotellin respasta vinkkejä lähimmälle rannalle.

  Reply
  • Arttu 08/20/2017

   Kiitos infosta! Täytynee ottaa enemmän selvää, kun olis kiva päästä hieman viilentymään rannalle. 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *