Poika hei, mitä kuuluu?

poikahei1

Arttu! Mikäs pössis?
Mikäpä tässä puolilomaillessa. Pariisin reissulta napattu flunssa on jatkunut aivan järjettömän pitkään. Vasta eilen oikeastaan tuntui ensimmäistä kertaa, että alan ehkä olemaan melkein kunnossa. Kolme viikkoa on siis tullut kröhittyä ja edelleen on pientä nuhaa, mutta pahimpaan vaiheeseen verrattuna olo on lähes terve. Olen saanut postissa iskän lähettämiä super D-vitskuja, joita nyt ahkerasti joka aamu popsin naamariin. Töitä on ollut menneiden parin kuukauden ajan todella paljon! Muistan kun Stockalta irtisanoudutta en ollut oikein mistään varma, ja välillä järki olisi halunnut pistää vastaan päätöksenteossa. Tämän hetkinen tilanne on kuitenkin jotain, mistä en osannut silloin edes haaveilla: saan  tehdä kahta duunia, joista nautin erittäin paljon! Vieläpä niin mahtavien tyyppien kanssa! Vaikka välillä on ollut hetkiä kun tuntuu, että uin töiden määrässä, eikä mannerta näy, olen silti ollut vain ja ainoastaan kiitollinen kaikesta. No nyt on jo onneksi pahin kiirus ohi, ja pystyn vaihtamaan hetkeksi pienemmälle vaihteelle. Ne työt mitä on, pystyn hoitamaan suurimmaksi osin kotoa käsin. Woop woop! Kuten olette ehkä huomanneet, myös blogin päivittämistahti on hieman pienemmällä vaihteella. Syksyllä, kera uusin energioin lähdetään valloittamaan vuoria (enkä nyt puhu konkreettisista vuorista) ja palataan takaisin normaaleihin rutiineihin. Luvassa on aivan varmasti melkoinen syksy! Ennen kaikkea tätä täytyy kuitenkin chillata!

Entäs Arttu, miten sitten noin muuten, töiden ja jatkuvan flunssan lisäksi menee?
Kiitos kysymästä Arttu, ihan hyvin. Kesä on ihanaa (vaikka just nyt ripsotteleekin vettä)! Ystävät on mahtavia (en vain tahdo keretä näkemään kaikkia ja stressiä puskee)! Pieniä, sanottaisko elämänhaasteita on kaiken mukavan lisäksi myös viimeaikoina ollut, joka taas on hieman syönyt omaa energiatasoa. Mutta niinhän se on, että haasteet kuuluvat elämään. Ja kun tuntuu, että muuten kaikki kämpästä työkuvioihin on mennyt aivan oppikirjan mukaisesti, niin kyllä jollain saralla täytyy olla pikkuisen rosoa. Kaikesta selvitään!

Mitäpä uudelle kämpälle kuuluu?
Noh, kämppähän on edelleen aikalailla siinä kunnossa kun tänne muutin, mutta olen päättänyt, että ens palkasta otan siivun, ja alan pistämään pesäkoloani minttiin. Paljon on suunnitelmia, ja varmasti myös juttua tänne blogiin tulossa. En malta odottaa, että pääsen sisustamaan! Ja kirjottamaan siitä teille! Mutta nyt, mahtavaa viikonloppua jok’ikiselle!

poikahei2 poikahei3 poikahei4 poikahei5 poikahei6

Photos by Janita Autio

Shades: Ray-Ban
T-shirt: Urban Outfitters (new)
Shorts: Forever 21
Socks: American Apparell
Shoes: Vintage

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *