Puhetta rakkaudesta

mens_outfit_picturesmens_outfit_pictures-3mens_outfit_pictures-5mens_outfit_pictures-2mens_outfit_pictures-4Photos by Viena K

BOMBER: Second Hand
SWEATER: Your Turn
PANTS: ami – Alexandre Mattiussi
SHOES: Adidas NMD

Rakkautta on monenlaista. Yksi varmasti jokaisen tuntema rakkauden muoto on materiaalirakkaus. Turha yrittää toisin väittää, sillä sellaista syntyy lähes kaikille. Jos ei rakkauselämässä muuten ole luistoa, niin haalimalla kaikkea kengistä seinäkoristeisiin saa pään hattarapilviin. Ainakin hetkellisesti. Rakkaus jotain vaateriepua tai kenkäparia kohtaan – onhan se nyt säälittävää, mutta kyllä te tiedätte: olet ostanut uuden parin kenkiä ja voisit vaikka nukkua nuo kengät jalassa, koska tykkäät (RAKASTAT) niistä niin paljon! Ulkona kikattelet kengille nuoren rakkauden kunniaksi. Lässytystä ja lirkuttelua koko matkan Viiskulmasta Stokkalle. Illalla silittelet kaunokaisia kostealla rätillä hyvän yön lorun kera. Suukotat kengän (vielä) puhtaita kärkiä ja asettelet kauniiseen riviin. Huokaat syvään… ja tajuta juuri pussanneesi kenkiä. Whaat. Tajuat myös olevasi syvällä kuopassa.

Äskeinen ei ollut pala meikäläisen elämästä vaan ihan silkkaa shaibaa pään sisältä. Vaikkakaan ei kyllä ole ollut kaukana kenkien suukottelu ja silittely – niin paljon minä tykkään mun uusista Adidaksen NMD -kenkuleista, jotka & Other Storiesin avajaisista ostin. Niin ja näistä uusista reisitaskuhousuista, jotka Beamista lähtivät mukaan muina heräteostoksina. Täyttä villaa (kalliit), erittäin jämyt (kalliit) ja malliltaan totuttelua vaativat (kalliit). Ja nyt olen rahatonna. Onneksi nyt on edes sitä rakkautta!

Tämä oli puhetta materiaalirakkaudesta. Ensi jaksossa käsitellään rakkautta ruokaa kohtaan. Tai vaihtoehtoisesti rakkautta ihmisolentoa kohtaan, mikäli kommenttiboksi täyttyy aneluista. Te päätätte. Hyvää keskiviikkoa!

TRANSLATION: They say money can’t buy happiness. Then explain to me what happened after I bought these shoes?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

8 Comments

 1. Anni 02/08/2017

  Ihmisolentoa kohtaan kiitos kysymästä!

  Reply
 2. Jenni S. / big mamas home 02/08/2017

  Mulla kävi noin uuden kahvinkeittimen kanssa. Mies ja lapsi katselivat vieressä, kun pussailin sitä hyväksi yöksi. Raja meni kuulemma siinä, kun kysyin saanko ottaa sen viereen.

  Reply
 3. Emilia 02/08/2017

  Noi kengät kyl super cool! Ja joojoo ihmisolentoa kohtaan!!

  Reply
  • Arttu 02/09/2017

   Joo, tykkään! Ja selema 😀

   Reply
 4. Mirka 02/12/2017

  Hei joooo lisää rakkautta kehiin todellakin! Onhan ens viikolla ystävänpäivä ja kaikkee

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *