Reissut mielessäin

copenhagen_breakfast-4-of-9copenhagen_breakfast-8-of-9copenhagen_breakfast-1-of-9copenhagen_breakfast-5-of-9copenhagen_breakfast-9-of-9copenhagen_breakfast-3-of-9Photos by me

Löysin kätköistä kuvia, joiden olemassaolon olen tyystin unohtanut! Kuvat on otettu yli kuukausi sitten Köpiksen reissulla meidän täydellisestä Airbnb-asunnosta. Unohdin kirjoittaa kämpästä luultavasti kovalevyhärdellin takia enkä sen koommin ole osannut näitä kuvia kaivata. Update: kovalevy ei edelleenkään toimi,  mutta olin onneksi tallenut otokset myös läppärille. Koska toi asunto oli oikeasti yksi hienoimmista näkemistäni, ajattelin julkaista kuvat anyways kuten alunperin oli tarkoituskin. Ah, että meillä oli hyvä reissu!

Reissusta puheen ollen arvatkaatteko kuka on jälleen niiiin valmis lomailemaan? No meitsi! Jostain syystä pää on jo hypännyt off-asentoon ja huomaan ajattelevani harva se hetki viikon päässä siintävää Balin reissua. Arki on myös alkanut maistumaan todella kuivalta puulta. Kävin eilen hakemassa itselleni täydellisen matkalaukun ja ostamassa muita tykötarpeita, kuten aurinkorasvaa, reissua varten. Homma alkaa niin sanotusti konkretisoitua. En tiedä teistä, mutta mä rakastan tätä aikaa, kun tietää matkan koittavan ihan pian ja saa oikeasti alkaa valmistautumaan lähtöön. Vielä on kuusi yötä nukuttavana. Nuo kuusi yötä tulee menemään onneksi nopeasti, päivät kun ovat aivan täynnä tekemistä ja suunnitelmia. Hyvä niin, muuten varmaan jyrsisin kynnet irti ja kuopisin lattiaan kuopan malttamattomuudessani. Töitäkin riittää aivan viime hetkille asti. Mutta joo, ei hullumpaa ajatella, että viikon päästä tähän aikaan ollaan auringon ja palmujen alla lepuuttelemassa syksyn jäljiltä rasittunutta kroppaa ja pääkoppaa. Nabisee!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *