Rikki

Olen yrittänyt aloittaa tämän nimenomaisen postauksen kirjoittamisen jo monta kertaa, mutta sormet eivät löydä oikeita sanoja näppäimistöltä. Yritin aluksi kirjoittaa kevyttä ja kivaa tekstiä, mutta kun ei tunnu luontevalta, niin en sitten kirjoita. Oma mieleni ei varsinaisesti ole kovin kevyt juuri nyt.

Olen ollut viime päivät todella maassa, mitäpä sitä peittelemään. Ehkä somessa seuraavat ovat saattaneetkin sen jo huomata. On ahdistanut, raivostuttanut, itkettänyt. Rinnassa puristanut niin paljon, että oksettaa. Tuntunut siltä, ettei tästä alamäestä selviä. Sisällä järki onneksi aina välillä ottaa vähän valtaa ja kertoo, että kaikesta selviää. Ajan kanssa. Sitä en kylläkään osaa arvioida, kuinka lyhyen tai pitkän ajan sisällä. Tai kuinka helposti. Kyseessä kun on sydän. Mutta selviää.

Tällä hetkellä vielä kaikki tuntuu kuitenkin takkuiselta, mutta ehkä se on tässä tilanteessa aivan ymmärrettävää. Koetan edetä päivä kerrallaan ja päästä normaaliin arkeen mahdollisimman nopeasti käsiksi. Onneksi ympärillä on niin paljon mahtavia ystäviä, ettei yksin tarvitse olla ellei välttämättä tahdo. Kiitos myös teille seuraajille tsemppaavista Insta-viesteistä! Eiköhän tämä tästä…

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

12 Comments

 1. Jenni S. / big mamas home 05/15/2017

  <3

  Reply
 2. Dorit 05/15/2017

  Voi eih.. Voimia muru!

  Reply
 3. Helinä 05/15/2017

  Voimia! Kurjimmatkin ajat kasvattaa ja aina se valo jostain alkaa kajastaa, usko siihen!

  Reply
  • Arttu 05/17/2017

   Näinhän se kyllä on! Koitan luottaa 🙂

   Reply
 4. Kriselda 05/16/2017

  Paljon rakkautta <3

  Reply
 5. Jenni 05/16/2017

  <3

  Reply
 6. Sanna 05/17/2017

  Paljon voimaa ja iloa palaavaksi sun elämään!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *