Salatut tapani

Photo by Janita Autio

Me kaikki olemme varmasti joskus hieman outoja tai hassuja, myönnetään se nyt pois! Mieti vaikka niitä hetkiä, kun olet yksiksesi eikä kukaan näe. Tai tilanteita, kun on aikaa ajatella kaikkea mahdollista maasta taivaaseen – mitä päässä silloin oikein pyöriikään? Ajattelin nyt raottaa mystisten asioiden suljettuja ovia omalta osaltani. Nauttikaa (ja jakakaa toki teidän hauskoja juttuja kommenttiboksiin)!

 • Suojatietä ylittäessä ja laatoituksilla kävellessä annan itselleni mielessä milloin mitkäkin säännöt: saat astua vain valkoisille raidoille tai laattojen saumoihin ei saa osua. Joskus laatoituksissa on tietty kaava, ja lasken päässäni rytmiä laattojen mukaan – koetan pitää askeleet tietyn pituisena osuakseni “oikeisiin” kohtiin oikealla lyömällä. Vaikea selittää, mutta outoa joka tapauksessa. Olen kuullut, että myös monet muut harrastavat näitä ihme leikkejä kävellessään. Huh!

 

 • Jos pelkään jonkun epämukavan asian tapahtuvan, kuten naapurin mummon kohtaamista juuri, kun olen polttanut tupakan (mitä nyt tätä nykyä harvemmin oikeasti tapahtuu hahah), teen päässäni valmiit suunnitelmat ja tarinat siitä, miksi näin on päässyt käymään, JOS mummo nyt sattuisi vaikka ihmettelemään tupakan käryä. Tarkennuksena siis, että ajattelen mummon pitävän minua ihanana kultapoikana, enkä tietysti halua rikkoa tätä kuvaa hänen päässään. Tai no rikkoa omassa päässäni mummon päässä olevaa kultapoikakuvaa. Olen parhaimmillani valmistautunut kertomaan, kuinka olen tullut juuri siivoamasta sisätiloissa tupakoivan ihmisen kotoa ja varmaan tästä syystä dunkkaavani. Siis oikeasti: mistä mä revin näitä ihme ajatuksia?!

 

 • Seuraavaksi asia, jota varmaan kaikki nykyään tekevät: otan täydellisen valon vallitessa kämpälläni SATOJA selfieitä putkeen. Kuvaussession jälkeen kameran rullassa on monen sormenvedollisen verran aivan samanlaisia kuvia pärstästäni, joista kuitenkin on muka niin vaikea päättää “paras” kuva. Useimmiten nämä masterpiecet eivät päädy yhtään minnekkään. Ja niin, vaikka kaikki nykyään selfieitä ottavatkin, on se edelleen hieman kiusallista muiden katseiden alla (ja ihan ymmärrettävästä syystä) ja siksi olen päätynyt tekemään sitä oikeastaan ainoastaan omalla kämpällä. Suljettujen ovien takana.

 

 • Jatketaan selfie-linjalla. Joskus tylsistyksissäni muokkailen niin omia, kuin muidenkin ihmisten kuvia Facetune-appilla aivan epärealistisen järkyttäviksi. Tää on huikeeta viihdettä! Yleensä poistan muokatut kuvat heti, ettei mitään kammottavaa päädy vahingossakaan päivän valoon. Tässä kuitenkin yksi arkiston aarre omasta pärstästäni. Komeeta!

 • Käytän paljon aikaa Youtubessa erinäisten videoiden katsomiseen. Joskus saatan kuluttaa tunteja katsomalla videoita lentokoneiden laskeutumisesta, meikkaamisesta, ratsastusvalmennuksista, teinitubettajista, you name it. Youtuben katseluhistoriasta löytyy viimeajoilta mm. Kuinka klipata hevonen, Honey Boo Boo Child, How To Transfer On An Airplane As A Quadriplegic… Älkää edes kysykö.

Tällaisia hauskoja juttuja näin perjantain kunniaksi! Rentouttavaa viikonloppua, tää lähtis nyt Virumaale!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

4 Comments

 1. mä syön jäätelöä saunassa. Tähän mennessä kukaan tuttu ei ole voinut ymmärtää tätä tapaa, mutta se on ehdottomasti sellainen, jonka siirrän eteenpäin omille tyttärilleni.

  Reply
  • Arttu 04/03/2017

   Vou, tästä en oo ennen kuullu! 😀 mielenkiintoista, täytyy ehkä joskus kokeilla.

   Reply
 2. Hanna 04/06/2017

  Arttu oot huikee, ei mulla muuta.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *