Spontaanit uuden vuoden juhlat kaupungissa

Se ois 2018 babyyy! Edessä on varmasti kaikin puolin mahtava vuosi. Meikäläisellä vuoden vaihtumiseen ei tällä kertaa liittynyt matkaa Lappiin tai muuallekaan tämän kaupungin ulkopuolelle (kaikille kuitenkin tiedoksi, että poistuin sentään Ulliksen sisältä illan aikana), vaikka alkuperäinen suunnitelma olikin vaihtaa maisemia ja mieluiten jonnekin lämpimään. Noh, kuten joka vuosi, myös tänä vuonna päätöksen teko venyi ja venyi niin, että loppujen lopuksi vasta itse aattona oli suht. selvät suunnitelmat  – päätimme juhlistaa vuoden vaihtumista frendin luona muutaman ihmisen voimin. Ruoat toi Wolt ja kaupassakin käytiin vasta muutamia tunteja ennen sen sulkeutumista, joten varsin stressittömästi päästiin pälkähästä. Tämän spontaanimpaa uuveeta en ole varmaan koskaan viettänyt, mutta ei siinä, kaikessa sponttaaniudessaan meillä oli varsin hauskaa!

Hieman ennen puoltayötä suuntasimme Kansalaistorille aivan kuten 70 000 muutakin ihmistä. Mannerheimintie oli suljettuna ja valtavat ihmismassat suunnistivat kaikki mahdollisimman hyville mestoille raketteja katsomaan. Kerkesimme saamaan paikkamme väentungoksesta paria minuuttia ennen vuoden vaihtumista. Ilotulitus-show oli mahtava ja fiilis tuntui olevan kaikilla katossa – niin myös meidän poppoolla!

Nyt on sitten tosiaan tammikuu, mikä kieltämättä tuntuu hieman absurdilta. Veikkaan, että menee taas hetki päästä normaaliin arkeen kiinni, vaikkakin odotan innolla tulevaa. Eiköhän ensi viikolla kuitenkin ole jälleen sama pyörä pyörimässä kuin ennen jouluakin. Jännä nähdä mitä kaikkea tuleva vuosi tuo tullessaan. Uskon, että hyviä juttuja.

Ei muuta kuin oikein aintoisaa uutta vuotta kaikille! Tehdään tästä hyvä.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

2 Comments

 1. Minna 01/05/2018

  Hei, ootko mahdollisesti kirjoittanut koskaan postausta Helsingin parhaista miestenvaatekaupoista? Tämän huushollin toisella puolikkaalla tuntuu välillä ideat olevan lopussa, voi olla että on jo helmi jäänyt kokonaan pimentoon, ehkä sulla vois olla hyviä ideoita mihin lähteä ostostelemaan ensi kerralla!

  Reply
  • Arttu 01/10/2018

   En ole ikinä tainnut kirjoittaa koostetta kaupoista, vaan yksitellen maininnut siellä täällä jotain. Täytyypä kehitellä joku hyvä opas siis ihan meidän oman Helsingin shoppailumahdollisuuksiin! Kiitos vinkistä 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *