Stone wall

stonewall1

En voi muuta kuin yllättyä joka perjantai (kuten myös tänään), kuinka nopeasti viikot vierivät! Hulluinta on, että elelemme marraskuun viimeisiä päiviä, jonka jälkeen koittaa joulukuu. Joulukuu!! Kuinka moni teistä elää edelleen henkisesti lokakuuta? Täällä ainakin yksi allekirjoittanut… Mikään muu, kuin kauppojen joulukrääsä sekä vilkkuvat jouluvalot naapureiden ikkunoissa ja Helsingin keskustassa, ei kerro siitä tosiasiasta, että Joulu kolkuttelee jo ovilla.

Liekö tämä pään sisäinen lokakuu vai mikä, kun eräänä päivänä halusin vaihtelua perus bootsi -lookiini, ja vedin jalkaan matalavartiset kengät nilkkasukkien lisäksi. Fakta on se, että kengät näyttävät paremmalta jalassa, jos nilkat ovat paljaana ja lahkeet käärittyinä, mutta että tähän vuodenaikaan… Ehkä ei sittenkään korrektein valinta, hahah. Ei naurattanut tätä poikaa enää siinä vaiheessa, kun kaiken tuulen ja tuiverruksen lisäksi taivas repesi räntäsateeseen. Muu asu oli onneksi lämmin ja lievitti oloa reilusti. Varsinkin Arelalta videon teosta palkkioksi saatu Alma-kaulahuivi (joka on 100% kashmiria!) esti vilustumiselta. Nilkat pysyköön siis piilossa ensi vuoteen!

stonewall2stonewall3 stonewall4 stonewall5

Photos: Janita Autio
Editing: Me

Scarf: Arela
Coat: Second Hand
Shirt: H&M
Jeans: Cheap Monday
Shoes: Second Hand

English: I cannot believe how fast the weeks go by. The craziest thing is that it’s almost December. My mind still is in October, I swear. I don’t know if that’s the reason when I decided to leave my boots home and put on my summery leather shoes with no socks. It looks good but maybe it’s not the choice for this time of a year. I was freezing. Fortunately I was wearing the Alma scarf, which I got as a reward from Arela when made the video for them. The scarf is 100% cashmere and that if something keeps one warm!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *