Summer Bucket List

Photos by Janita Autio

SHIRT: Asos
SHORTS: Topman
SNEAKERS: Superga (gifted)

Mun on ollut tarkoitus tehdä tämän kesän Summer Bucket List jo pidempään, mutta olen ajatellut koko ajan, että sitten lähempänä kesää – ja nyt mennään jo pian heinäkuussa. Hupsis. Toisaalta parhaat ajat ovat vasta edessä, joten eiköhän lista toimi aivan hyvin vaikka alottaisikin vasta nyt.

  • Yöuinti Stadissa. Olen joskus nuorempana harrastanut yöuinteja harva se kesäilta, sillä lapsuudenkotini sijaitsi aivan erään uimapaikan vieressä. Kotoa pois muuttamisen jälkeen en ole tainnut paljon yöuiskennella. Tänä kesänä haluan korjata tilanteen ja hipsiä avojaloin joku yö Eiran rantaan “pulikoimaan” (eli uittamaan siis pikkuvarvasta rantaveteen, hahah).
  • Pyöräretki. Tämä on täytynyt toteuttaa jo useamman vuoden ajan, mutta jostain syystä kesät hujahtavat ohi aivan silmänräpäyksessä ja homma on aina jäänyt vain ajatuksen tasolle. Jos en saa aikaiseksi pidempää retkeä, niin ainakin kaupunkipyöräreissu esimerkiksi toiselle puolelle Helsinkiä puistoon olisi mukava toteuttaa.
  • Puistojuhlien järjestäminen. Lakanoita, valoja ja kalusteita keskelle puistoa. Siellä yömyöhään frendien kanssa hengaillen hyvää safkaa syöden. Todellakin!
  • Ulkomaanmatka. Kesä Suomessa on parasta aikaa, mutta mikäli kesäsäät eivät helli meitä Pohjolan asukkeja, niin haluan saada edes pienen annoksen aurinkoa jostain varmasta mestasta. Itseasiassa varasin juurikin lennot Nizzaan pienelle rusketusreissulle, joten tämä kohta tullaan ruksaamaan yli jo aika pian.
  • Jokaisesta aurinkoisesta päivästä nauttiminen. Kevät oli niin kiireinen meikäläisellä, että olen päättänyt ottaa kesän iisimmin. Teen töitä puolitehoilla ennen syksyä ja otan kaikki irti, varsinkin jos säät sattuvat olemaan kohdallaan. En aio missata yhtäkään auringonsädettä!
  • Kämpin iltapäivätee. Muistan, kun ensimmäistä kesää Helsingissä asuessa laitoin saman kohdan omaan Summer Bucket -listaani. Tähänkään päivään asti en ole teehetkeä toteuttanut, joten eiköhän nyt olisi vihdoin aika.
  • Juoksulenkki. Pyrin pitämään terveellistä elämää edes snadisti yllä, joten viikottainen juoksulenkki on hyvä lisä tähän listaan. Helppo tapa tuntea itsensä aktiiviseksi ja hyväksi ihmiseksi. 😉

Tykkään väsätä tällaisia listoja. Kun koittaa hetki, jolloin ei ole “mitään tekemistä”, voi kaivaa listan esiin ja toteuttaa yhden kohdista. Mitä teidän Summer Bucket -lista pitää sisällään?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *