Suoraan miesboksista

Kaupallinen yhteistyö, Zalando

Photos by Janita Autio

BOMBER JACKET: Alpha Industries
HOODIE: D.GNAK
JEANS: Topman
SHOES: Reebok

Mitä on Mustarttu ilman kokomustaa asukokonaisuutta? Ei yhtään mitään. No ei vaan nykyäänhän olen harva se päivä jossain muissa, kuin kokomustissa kuteissa. Siitä ei kuitenkaan pääse yli, etteikö päästä varpaisiin musta asu näyttäisi hyvältä lähes aina. Lisäksi mustat vaatteet itsessään toimivat kaikkien muiden vaatteiden kanssa. Siksipä päädyin näihin riemunkirjaviin vaatteisiin valitessani Zalando Man Boxia, jonka sain yhteistyön kautta koota itselleni.

Zalandon valikoima on ihan törkeen laaja myös miehille, joten valinnan vaikeuksilta ei vältytty. Halusin valita vaatteita, jotka toimivat sekä yhdessä, että jo meikäläisen vaatekaapista löytyvien vaatteiden kanssa. Musta bomberi on ollut ostoslistalla jo pidempään, joten Alpha Industriesin tyylikäs pilottitakki oli helppo valinta. Lähdinkin rakentamaan asua sen ympärille.

Kun silmiini osui itselleni ennestään tuntemattoman D.GNAK -nimisen brändin huppari, olin myyty. Viehätyn tätä nykyä kaikenlaisista nauhoista ja härpäkkeistä (ehkä olette jo huomanneetkin) ja tästä hupparistahan niitä löytyy. Muuten kovin yksinkertainen vaate muutamalla turvavyön kaltaisella nauhalla toimii kuin valkoiset kengät keväällä. Tästä päästäänkin valitsemiini kenkiin: boxiini päätyi uuden paluun tehneet klassiset Reebokit. Aaettä! Ei ole mitään parempaa, kuin vetää puhtautta hohtavat valkoiset kengät jalkaan keväällä kuran ja loskan häivyttyä katukuvasta.

Päälläni näkyvät farkut löytyivät Topmanin valikoimasta. Valkkasin revityt versiot lähestyvän kesän kunniaksi. Paljaat nilkat ja rikkinäiset farkut eivät ole talvella kovinkaan fiksu valinta, mutta nyt, kun lämpötilat alkavat pikkuhiljaa kohoamaan ylöspäin, myös meikä vilukissa on valmis paljastelemaan ah niin sileää ihoani. Kokonaisuus on kaikessa värittömyydessään (bombertakin oranssia vuorta lukuunottamatta) mielestäni toimiva! Tiedättekö muuten miksi useissa bombereissa sisäpuoli on oranssi? Antakaapas kun Arttu kertoo: takit on alunperin suunniteltu lentäjille, ja kirkas väri on myös peruja niiltä ajoilta. Jos lentäjä joutui onnettomuuteen, oli oranssi väri helppo paikantaa maastosta. Tällainen fun fact tähän väliin!

Mitä mieltä olette meitsin asusta?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

2 Comments

 1. Eetu J 04/18/2017

  Toi huppari on ihan mielettömän siisti!!

  https://worldisyourrunway.com/

  Reply
  • Arttu 04/19/2017

   Kiitos, tykkään kyl sikana myös!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *