Suoraan Sittarista

Avauduin täällä blogin puolella jonkin aikaa sitten siitä, kuinka en ole yhtään valmis tulevaan syksyyn. Kesä hurahti ohi aivan hetkessä, enkä kiellä etteikö muutama aurinkoinen päivä lisää olisi tehnyt pelkkää hyvää. Tuon postauksen julkaistuani kävi kuitenkin niin, että ilmat muuttuivat hetkeksi takaisin kesäiseen, eikä shortseja tarvinnutkaan tunkea kaappiin talvehtimaan kuten olin luullut.

Tämä viikko alkoi kuitenkin varsin syksyisästi: flunssan, joka ainakin minun kohdallani on osa syksyä, lisäksi ulkona tihuutti ja taivas pysyi tasaisen harmaana koko päivän. Jostain kumman syystä olin aivan fine sään kanssa. Ehkä se, etten joutunut taivaltamaan ulkosalla sateen vihmoessa, vaan sain luvan kanssa maata sängyllä ja tyytyä ainoastaan kuuntelemaan sateen ropinaa vaikutti fiilikseen. Syksyn tulo ei enää tunnukaan niin pahalta. Muutama lisä-kesäpäivä, joista saimme nauttia, sekä kesän loppumisen tiedostaminen kai ovat syynä mielenmuutokseen. Hyvä näin, luvassa kun on pitkä aika ennen seuraavaa kesää ja jossain vaiheessa totuus olisi kuitenkin hyväksyttävä.

Olen aina pitänyt syksystä pukeutumisen kannalta kahdestakin syystä. Yksi: asuihin saa paljon enemmän mielenkiintoa, sillä vaatteita voi olla päällä enemmän kuin yksi kerros. Kaksi: rakastan takkeja! Itseasiassa omistan ison kasan välikausitakkeja, ja kokoelmani kasvoi jälleen H&M:n showroomilla pyörähdettyäni. Tämä tumma oliivinvihreä uutuus Studio -mallistosta osui silmiin heti, eikä vaihtoehtona ollut jättää sitä rekkiin roikkumaan. Tykkään takin värin lisäksi erityisen paljon sen särmästä lookista. FYI: takin kangas on kudottu Italiassa! Ei paha. Toinen hauska fakta tästä asusta: jalassa olevat kengät ovat löytyneet K-Citymarketista 😀 TADAA! Olimme matkalla mökkeilemään ja pysähdyimme tekemään ruokaostokset supermarkettiin. Olin matkan aikana jo kerennyt heittämään läppää cittarishoppailusta, ja kas kun läppä osui omaan nilkkaan, sillä löysin itseni pian alelaarilta tonkimasta kenkiä. Nämä Martens-henkiset papparaiskengät osuivat silmiin, maksoivat 8 euroa ja olivat materiaalilta vaatimattomasti aitoa nahkaa. Loppu on historiaa. Kuka olisi arvannut alkuperän? Enkä ole muuten enää heittänyt läppää supermarkettien ostosmahdollisuuksista… 😉 Tarkoituksena on tuunata kenkiä hieman uuteen uskoon, jolloin niistä tulee entistäkin koolimmat! Vaikkakin kyllähän tuo cittari pelkästään jo riittäisi kooliuteen, hahah.

Photos by Janita Autio

Coat: H&M Studio (gifted)
Shirt: Weekday
Pants: Weekday
Shoes: CITTARII
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *