Syysmasis ja siitä selviäminen

Photos by Janita Autio – editing by me

DENIM JACKET: H&M
SHIRT: Asos
JEANS: Pull&Bear
SHOES: Superga (gifted)

Olipa tahmainen viikko! Jos olisin voinut päättää, olisin kääntänyt kylkeä joka aamu herätyskellon soidessa ja jatkanut unia niin pitkään kuin unettaa. Ei ole ollut mitään intoa poistua kämpältä. Pari kertaa olen nokkani tunkenut ovenraosta ulos vain todetakseni, että syksy on tullut kaupunkiin ja paennut sisätiloihin lämmittelemään. Päätin viettää koko viikonlopun yksin kämpällä Youtube-videoiden ja sipsipussin kanssa keräten rasvakerrosta lähestyvää talvea ajatellen. Noh, en onnistunut…

Perjantai-iltana sain viestin frendiltä, joka pyysi hengailemaan. Aluksi ajattelin pitäytyä suunnitelmassa ja istua suu mutrussa pimeän yksiöni sängyllä, kunnes tajusin ettei se syksy murjottamalla pois lähde. Kiiruhdin suihkuun ja otin seuraavan sporan Kallioon. Oli huikee ilta, kiitos Helka!

Lauantaina annoin itselleni luvan nukkua laittoman myöhään (heräsin klo 14:32). Jossain vaiheessa päivää otin itseäni niskasta kiinni, kömmin ylös peiton alta ja aloin editoimaan reissuvideota Roomasta. Tunteja kului, video edistyi hitaasti ja aloin jo väsähtämään, kunnes Nata soitti. Jälleen tylsä kämppäilta muuttui mukavaksi illaksi raflassa monen kuukauden kuulumisia vaihdellen.

Kylmiä ilmoja, eikä syksyä saa pois vaikka osottaisi mieltään viikon verran kämpällä. Siksi ei auta kuin kääntää kaikki voitoksi: ottaa jälleen kerrospukeutuminen haltuun, sytyttää iltaisin kynttilät palamaan, lähteä frendin kanssa lähikuppilaan istumaan, käydä leffassa ja niin edelleen. Myös se on ihan ok, ettei joka ilta ole jossain menossa – syksy on just sitä aikaa, kun on erittäin sallittua lorvailla tuntikausia sohvalla peiton alla miettien mennyttä kesää (joka ainakin mun osalta oli todella hyvä). Kyllä tämä tästä!

PS. Huomenna tulee ulos vihdoin vlogi Roomasta.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *