Tähänastisen elämäni jännittävin päivä

outfit_hm_studio_men-4-of-6outfit_hm_studio_men-3-of-6outfit_hm_studio_men-2-of-6outfit_hm_studio_men-1-of-6outfit_hm_studio_men-5-of-6Photos by Viena K

Olen juuri lentokentällä, lähdössä kohti Kööpenhaminaa, jossa Zalando Style Icons -mittelö huipentuu päätökseensä. Tänään selviää ketkä ovat Vuoden Tyyli Ikoneita. Hurjaa!! Hurjinta tässä on se, että minä olen yksi kilpailijoista. Edelleen tuntuu vaikealta käsittää koko juttua.

Kävipä miten tahansa, niin olen äärettömän otettu ja tyytyväinen siitä faktasta, että olen päässyt tähän vaiheeseen asti. Olen kiitollinen, että meitsille on suotu mahdollisuus olla mukana kisassa.  Enpä olisi vuosi sitten uskonut, jos joku olisi tästä päivästä minulle kertonut. Mutta niin vain tällainen päivä koitti ja mä aion nauttia kaikesta kokemastani täysin rinnoin.

Heipparallaa hetkeksi, palaan juttuun kohteesta! 🙂

JACKET: H&M Studio – TURTLENECK: H&M Studio – PANTS: H&M – SHOES: Zara

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

2 Comments

  1. Dorit 11/09/2016

    Onnea matkaan ihana!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *