Tallinn Music Week

tallinn music weektallinn music weektallinn music weektallinn music weektallinn music weektallinn music weektallinn music weekPhotos by me, Nata and Axel

Viikko sitten putputtelimme rapakon toiselle puolelle eli Tallinnaan pressimatkalle fiilistelemään Tallinn Music Weekia yhdessä frendieni Natan ja Axelin kanssa. Täytyy sanoa, että tapahtuma ylitti omat odotukset ja jotenkin tuntui ihan suuren kaupungin meiningiltä, vaikka kyseessä oli pikkuruinen Tallinna. Ohjelmaa oli tarjolla jokaiselle: oli Design Markettia, josta löytyi paikallisia tuotteita kosmetiikasta nahkalompakoihin ja vaatteisiin, konsertteja kaikille musiikkigenreille ja muita tapahtumia ympäri kaupunkia erinäisissä lokaatioissa aamusta iltaan. Me pyörimme aika pitkälti Telliskiven alueella, jossa oli niin valotaidetta, installaatioita kuin keikkojakin (ruokaa unohtamatta). Lähellä sijaitseva Rautatieasema oli muuntautunut valo-/ reivipläjäykseksi, joka kyllä menee ehdottomasti ykköseksi tältä reissulta. Itseasiassa suurin osa postauksen kuvista on otettu siellä eriväristen valojen loisteessa.

Sen suurempia suunnitelmia emme tehneet, vaan siirryimme törkeen edullisella Uberilla paikasta toiseen fiiliksen mukaan, mukanamme Tallinn Music Weekin tapahtumakartta ja ohjelma. Kävimme joka päivä muutamassa eri konsertissa/tapahtumassa ja lokaatiot todella olivat huikeita! Rautatieaseman lisäksi meikäläistä säväytti vanhassa lämmönjakelukeskuksessa sijainnut Design Market (alimmaiset kuvat sieltä, jotka eivät kylläkään valitettavasti näytä koko komeutta). Paikka oli ihan valtava ja jätetty osittain ennalleen, jolloin kaikki putkirykelmät ja hormit olivat jääneet esiin. Niiin hieno! Tuonne kun pääsis joskus kuvailemaan. Kokonaisuutena Tallinn Music Week oli iloa niin silmälle kuin korvallekkin.

Kiitos vielä matkasta huikeelle reissuposselle ja Creatille! Ens vuonna uudestaan!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *