TALVEN TRENDIT

Mä en tiedä kuvittelenko vain, vai oliko tänä vuonna syksy todella lyhyt. Itse en ole ainakaan kerennyt vielä käyttää omia syystakkeja kovin montaa kertaa ja tällä hetkellä päälle ei todellakaan enää riitä välikausitakki. Olenkin suosiolla siirtynyt jo kunnon varustuksiin, vilukissa kun olen. Siksipä olisi aika puhua siitä, millaisia ovat tulevan alkaneen talven trendit, sillä muutamia juttuja on selkeästi nousemassa yli muiden. Tässä meitsin huomiot:

talven trendit

1. Pufferit, eli todella paksut toppatakit ovat tänä vuonna kovassa huudossa. Viime vuoteen verrattuna kyseisiä takkeja on näkynyt katukuvassa jo nyt moninkertaisesti. Näiden takkien kanssa ei tarvitse pelätä värejä (kuten ei myöskään tämän talven pukeutumisessa ylipäätään), vaan puna-musta tai vaikka keltainen pufferi toimii älyttömän hyvin!

2. Poolopaidat – meitsin talvipukeutumisen lempparit ovat edelleen in. Nyt näkyy paljon poolon ja pitkähihaisen t-paidan yhdistelmiä. Ja hei, kauluksen voi aivan hyvin jättää käärimättä (toisin kuin tässä refe-kuvassa) niin, että se rypyttyy itsestään kivasti koko kaulan pituudelta.

talven trendit

3. Street-tyylissä armeijanvihreä on ollut jo pidempään suosittu väri, mutta nyt vihreä ja etenkin maanläheinen metsän-/sammaleenvihreä on levittäytynyt myös muihin genreihin. Tummanvihreä väri toimii erinomaisesti mustan ja harmaan kanssa.

4. Tervetuloa ysärille! Sporttisuus ja meikäläisen vuosikymmen näkyy koko ajan isommin ja isommin tämän hetken muodissa – niin myös vanhat kunnon verkkarit! Enää ei todellakaan mennä porkkana-mallilla, vaan nyt voi aivan hyvin ostaa löysää ja laskeutuvaa housua kuten ala-asteella konsanaan. Verkkarit voi yhdistää rentoon huppariin tai vaikka sitten kuvan 3. tyyppiseen formaalimpaan villakangastakkiin. Mix and match sanon mä!

talven trendit

5. Äidit ja mummot: nyt olisi hyvä aika alkaa kutomaan niitä villapaitoja joululahjaksi, nimittäin tänä talvena värikkäät ja kuviolliset oikein kunnon paksut villapaidat ovat trendin huipulla. Jos osaatte kutoa esimerkiksi tekstiä tai jotain muuta graafista pintaa, niin saatte varmasti kehuja lahjan vastaanottajalta.

6. Värikkäät silkkiset printtipaidat! Mä aion ostaa tämän kyseisen yksilön samaa kuosia ja materiaalia olevien housujen kanssa. Alle valkoinen poolopaita ja avot!talven trendit

7. Punainen, keltainen ja muut kirkkaat värit. Värejä näkyy paljon takeissa, mutta myös muissa vaatteissa. Itse mustaa ja tummia värejä rakastavana olen yrittänyt ottaa tämän kauden haasteeksi pukeutua edes hetkittäin johonkin värikkääseen – se virkistää yllättävän paljon!

Tässäpä nyt tiivistettynä muutamat selkeästi esille nousseet talven trendit, joista omaan tyyliin voi poimia mieluisimmat jutut. Värejä ei tarvitse pelätä, kuten ei myöskään printtejä.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

2 Comments

 1. Joonas 11/06/2017

  Moi! Mistä oot ostanu kuvan puffer-takin?

  Reply
  • Arttu 11/06/2017

   Mä sain sen Junkyardilta. Ihan lemppari! 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *