Terkut Roomasta

Photos by Viena K

T-SHIRT: Asos
SHORTS: Weekday
SHOES: Selected Homme (gifted)

Täällä sitä ollaan kulttuurin alkulähteillä toista aamua aloittelemassa. Vielä ei olla nähty kuin murto-osa kaupungista, mutta ensivaikutelmana on rento ja viihtyisä kaupunki (höystettynä kaikenlaisilla kivikasoilla, haha). Myös erittttäin kuuma, sillä päivisin lämpötila tosiaan kipuaa sääennusteiden mukaisesti lähemmäksi 40 astetta! Koska mitään virkistävää pulahduspaikkaa ei täällä ole, joutuu paahteisimman ajan viettää varjossa.

Jotenkin kreisiä, kun täällä oikeastaan mihin tahansa suuntaan katsoessa näkee ikiaikaisia raunioita, rakennuksia ja monumentteja. Kaikesta tuosta vanhojen asioiden määrästä sokaistuu, eikä ehkä ihan täysin käsitä mitä kaikkea historiallista ympärillä oikeastaan onkaan. Colosseum sijaitsee aivan hotlamme takana, joten siellä on tullut pyörähdettyä pariin otteeseen. Ja se turistien määrä – aivan infernaalinen! Googlailin huvikseni ja selvisi, että noin 11 000 ihmistä käy tuon antiikin aikaisen amfiteatterin luona päivittäin!

Mutta tällaisia pikaisia terkkuja täältä Italiasta. Ruoka on toistaiseksi ollut pääosin tosi hyvää (eilistä illallista lukuunottamatta), enkä malta odottaa, että pääsen tutustumaan kaupunkiin vielä paremmin.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *