Töitä, Tukholmaa ja töitä

tukholma-sugar-popup-4sugar-popuptukholma-sugar-popup-5tukholma-sugar-popup-8tukholma-sugar-popup-9tukholma-sugar-popup-7

Huuuh, olipahan melkoinen viime viikko! Blogin päivittäminen jäi aivan totaalisesti, kun ei vain yksinkertaisesti riittänyt aika, enkä tietenkään ollut nyt tajunnut tehdä etukäteen mitään valmiiksi. Noh, joskus näin. Nyt taas takaisin normaaliin rytmiin.

Tosiaan: tiistaina tajusin tupla-buukanneeni itseni seuraavalle päivälle kahteen eri paikkaan kuvaamaan. Onneksi sain asiat järjestettyä ja kerkesin kumpaankin paikkaan kuten sovittua (opin, ettei kannata käyttää kahta kalenteria). Kuvausten jälkeen suuntasin tietokoneelle editoimaan videoita loppupäiväksi. Torstaina oli tiedossa aikainen herätys, sillä lähdin työmatkalle Tukholmaan. Istuin tietokoneella puoleen yöhön, jotta sain kaiken tarvittavan valmiiksi ja nukuin 3,5 tuntia ennen lentokentälle suuntaamista. Ei muuta kuin tulitikut silmissä kohti Tukholmaa.

Tukholmassa luvassa oli jälleen videokuvaushommia. Sugarilla on siellä pop-up tällä hetkellä ja mä kävin kuvaamassa heille fiilisvideota paikanpäältä. Vähäisistä yöunista huolimatta oli super kiva päivä! Työt tehtyä suuntasimme Sofoon (Södermalmilla oleva pieni, ERITTÄIN viihtyisä alue) safkaamaan ja kerkesimmepäs pyörähtämään parissa liikkeessä myös. Illalla lensin jo takaisin Helsinkiin. Sain just ja just raahauduttua kämpälle omaan sänkyyn, kun tipahdin aivan täysin. Väsy otti vallan! Eikä ihme – takana oli kaksi täyspitkää työpäivää ja vain silmällinen unta. Annoin itselleni luvan nukkua perjantaina pitkään.

Viikonloppu teki hyvää ja nyt meitsi on jälleen valmis uuteen viikkoon! Hyvää alkanutta viikkoa teille myös!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

2 Comments

 1. Iina / Moumou 02/21/2017

  Ihanat kuvat ihanista tytöistä! 🙂

  Reply
  • Arttu 02/22/2017

   Kiitos! Ja ovat kyllä huikeita tyyppejä! 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *