Tyhjiössä – Float Kallio

Sain joltain teistä lukijoista vinkin postaukseen, jossa kyselin hyviä keinoja rentoutumiseen. Vinkki oli rentoutuskellunta Float Kalliossa – kuulemma ihan mahtava ja kokeilemisen arvoinen juttu. Otin tottakai selvää, sillä en ollut ennen kuullutkaan tällaisesta touhusta ja päätin, että tuonne on päästävä! En tiedä mitkä planeetat olivat samassa linjassa, mutta heti seuraavana päivänä meitsille tarjoutui mahdollisuus ilmoittautua mukaan tutustumaan Float Kallion toimintaan ja niinpä eilen, muutamaa viikkoa myöhemmin, juoksin kevätsateessa Kallioon vailla harmainta aavistusta, mitä tuleman pitää.

Vastassa oli miellyttävän skandinaavinen, jopa kodinomainen paikka, jossa rauhallinen musiikki säesti seesteistä tunnelmaa. Sain tossut, joilla sipsutella paikasta toiseen ja lasin kurkkuvettä. Ah, olin jo tuossa vaiheessa varmaan rentoutuneempi kuin pitkään aikaan. Jotkut kellujat ovat kuulemma saattaneet hengailla paikassa parin tunninkin verran itse “actionin” jälkeen. En ihmettele yhtään.

Edellisten asiakkaiden poistuttua pääsin vihdoin oman tankkini luokse. Valkoinen muna odotti kellujaansa, sisällään 500 kiloa suolaa sisältävää vettä. Sain ohjeet kuinka toimia. Huoneen valot toimivat liiketunnistimen avulla ja tankin valon sai itse kytkettyä päälle tai pois oman fiiliksen mukaan. Oli aika käydä suihkussa ja siirtyä kellumaan. Hieman jänskätti. Laitoin tankin valot heti pois ja yritin olla ohjeiden mukaisesti mahdollisimman rentona. Etsin itselleni parhaimman asennon ja odottelin huoneen valojen sammumista. Yhtäkkiä oli säkkipimeää. Ympärillä kehonlämpoinen ilma ja kelluttava vesi. Alkuun kuului rentoa musiikkia, mutta loppujen lopuksi sekin sammui ja siellä pimeässä tyhjiössä oli vain meitsi omien ajatuksieni kanssa. Hieman hermostutti, kunnes tajusin jutun juonen ja aloin päästä rentoon fiilikseen.

En ole ikinä kokenut mitään vastaavaa! Ei ärsykkeen ärsykettä ympärillä, ajantajusta puhumattakaan, aistit aivan mutkalla. Mieli ja keho saivat todellista lepoa ja tunnin kelluminen meni jopa liian nopeasti ohi. Tällaiselle stressipellelle aivan täydellinen keino päästä irti mielen kiemuroista hetkeksi. Tankista pois noustessa olo oli hämmentävän euforinen. Totaalirentoutumisen jäljiltä päässä hieman huimasi ja hymyilytti. Siirryin lounge-alueelle hörppimään teetä ja juomaan vettä. Kun lähdin sporalla kohti kotia, olin varma, että olin unohtanut jotakin. Niin naurettavalta kuin ehkä kuulostaakin, niin mitään muuta en kuitenkaan unohtanut, kuin turhat ajatukset pään sisältä. Vahva suositus tälle paikalle!

*kellunta saatu somenäkyvyyttä vastaan

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

1 Comment

  1. Sini 04/11/2017

    Wau! Tää kuulostaa just sellaselta, mitä mun pitäis päästä kokeilemaan.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *