Kosmetiikka kuuluu myös miehille!

*Kaupallinen yhteistyö: Urtekram ja Asennemediaurtekram-miesten-kosmetiikka

Seuraa jälleen asiaa ihonhoidosta: olen kirjoittanut jo aiemmin, että myös miesten olisi hyvä pitää huolta ihostaan. Mieli ei ole muuttunut tuosta – päin vastoin. Itse aloitin erinäisten voiteiden ja hoitavien aineiden käytön vasta noin vuosi sitten, mikäli satunnaisia kertoja äidin purkeilla ei lasketa. En ollut aiemmin tajunnut ajatellut asiaa sen koommin, mutta nyt kun kehon huolehtimisesta on tullut rutiini, en voisi kuvitellakaan jättää ihoani hoitamatta.

miesten-kosmetiikka

Ihonhoito saattaa kuulostaa työläältä ja aikaa vievältä prosessilta ihmiselle, joka ei ole tottunut siihen. Näin ajattelin ennen itsekin. Todellisuudessa kun hommasta tulee rutiini esimerkiksi iltapesun yhteydessä, ei aikaa kulu kuin maksimissaan viisi minuuttia päivästä. Tämä viisiminuuttinen taas ei ole yhtään mitään, varsinkaan jos miettii asiaa tulevaisuuden kannalta.

Nyt kun talvi lähestyy ja sää kylmenee, olis tosi fiksua alkaa kosteuttamaan ihoa, sillä kylmä ilma aiheuttaa kuivumista entisestään. Mä olen huomannut jo tässä vaiheessa syksyä merkkejä normaalia kuivemmasta ihosta: varsinkin kädet ja kasvot vaativat erityisen paljon kosteutusta. Samoin nyt matkustaessa on aivan pakko kantaa perusvoidetta mukana, sillä pitkät ajat lentokoneessa ja lämpötilavaihtelut eivät ollenkaan edesauta asiaa.

urtekram-miesten-kosmetiikkaurtekram-miesten-kosmetiikka

Sain hiljaittain käyttööni Urtekramin aivan uudet miehille suunnatut kosmetiikkatuotteet, joista löytyy hius-ja vartaloshampoo,  voidemainen deodorantti sekä yleisvoide nimenomaan kasvoille ja vartalolle. Niille, joille Urtekram ei ole tuttu, on se jo vuonna 1972 perustettu tanskalainen brändi, sekä luomun edelläkävijä. 100% valikoimasta on luomua ja 80% lisäksi vegaanisia (valikomasta löytyy siis kosmetiikan lisäksi myös elintarvikkeita). Itse olen siirtynyt pääosin pelkästään luonnontuotteisiin, mikä tulee kosmetiikkaan – jotenkin tuntuu paremmalle laittaa iholle aineita, jotka tietää tulleen luonnosta. Iho kun on kuitenkin varsin herkkä ja helposti reagoiva (ainakin itselläni) elin, eikä sille kannata ihan mitä tahansa lotrailla.

miesten-kosmetiikka

Nämä Urtekramin uudet miesten kosmetiikkatuotteet on valmistettu siis pelkästään luonnosta saaduilla raaka-aineilla: lakritsijuuren, luomu baobabin sekä aloe veran kombo luo tehokkaan yhdistelmän päivittäiseen kehon ja kasvojen huolehtimiseen. Ja ei muuten ole kallista, sillä tuotteet maksavat 4 euroa kipale! Jos ei kylppärin kaapista vielä löydy mitään kosmetiikkaa, niin näistä saa hyvät tuotteet, joilla aloittaa elämä kohti kehon parempaa kunnossapitoa!

urtekram-miesten-kosmetiikkaPhotos of me by Janita Autio

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *