Viikko takana

fila_bali_outfit-3-of-4fila_bali_outfit-4-of-4fila_bali_outfit-1-of-4fila_bali_outfit-2-of-4Photos by Viena K

T-shirt: Fila (gifted)
Shorts: Asos
Flip flops: Havaianas

Terkut Balilta! Olemme olleet täällä nyt noin viikon verran ja sää on ollut aivan uskomaton! Vaikka meneillään on sadekausi, on vettä tullut ensimmäisen kerran vasta tänään ja viime yönä. Aurinko on silti porottanut melkein koko päivän, välillä vain iskee pieniä kuuroja. En valita!

Aika kuluu hirvittävää kyytiä: olemme kerenneet vaihtaa majapaikkaa jo kertaalleen. Otimme huoneet Canggussa sijaitsevasta home staysta koko loppuajaksi, jotta välttyy turhalta pakkaus-purkamis -säädöltä. Täältä voi tehdä helposti täsmäiskuja lähellä sijaitseviin paikkoihin eikä majoituksen hinta paljon päätä huimaa! Kolmeltatoista yöltä maksamme noin 120 euroa henkeä kohden. Naurettavan edullista. Tietenkään home stay ei ole viihtyisyydessään lähelläkään alkuajan villaa, mutta kaikki toimii ja paikka on siisti, mikä on tärkeintä. Ainiin ja onhan meillä myös uima-allas!

Canggu on tosiaan tukikohtamme ja tarkoituksena on mennä ainakin päiväreissulle vesiputouksille sekä mahdollisesti yhden yön reissulle Uluwatuun. Toistaiseksi olemme kuitenkin nauttineet Canggun hullusta kahvila/ravintola -tarjonnasta (joka on muuten kasvanut aikalailla viime kerrasta) ja eläneet niin sanottua Sunday laiffia. Mitäpä sitä muuta lomalta kaipaa?

Reissussa mukana on tosiaan myös Viena ja Peeta, joiden blogeista löytää lisää kuulumisia meidän matkalta. Käykää ihmeessä siis kurkistamassa juttuja myös sieltä. Lisäksi meidät kaikki löytää Instagramista (@mustarttu, @viena_k, @peetapeltola), minne kuvia tipahtelee tasaiseen tahtiin päivittäin! Tällaista täältä.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *