WOW Finland

WOW_JULISTE_A4_v3_PAINO

Taannoin mua pyydettiin mukaan tapahtumaan nimeltä WOW Finland, joka on tasa-arvon festari, lähtöisin Lontoosta ja järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. Haluttiin mies-somevaikuttajan näkökulmaa keskusteluun sosiaalisesta mediasta ja siitä, miten se vaikuttaa nuorten aikuisten minäkuvan rakentamiseen. Koska olen päättänyt, että sanon asioille enemmän kyllä kuin ei, oli päätös mukaan lähtemisestä helppo (okei, myönnän, että hieman jouduin kamppailemaan jännityksen takia). Kyseessä on mielenkiintoinen ja erittäin ajankohtainen aihe.

En ihan täysin tiennyt minkä kokoinen tapahtuma on kyseessä, mitä se oikeastaan pitää sisällään tai mihin olenkaan lupautunut. Tiesin vain, että osallistun paneelikeskusteluun aiheena some ja that’s it. Pikkuhiljaa selvisi, että kyseessä on varsin iso festari ja noh, tässä sitä nyt ollaan samalla listalla mm. Tarja Halosen, Maria Veitolan ja monen muun arvovaltaisen henkilön kanssa. En meinannut saada naurulle loppua, kun alla olevan facebook-päivityksen näin: nyt on meikä-Mustonen päässyt arvoiseensa joukkoon, hahah.

Ihan tosissaan jos puhutaan, niin olen todella innoissani tulevasta. Kävin tänään yhdessä muiden panelistien kanssa kahvittelemassa ja nyt tiedän jälleen enemmän mitä tuleman pitää. Odotan todella paljon parin viikon päässä olevaa festaria ja ainakaan vielä ei jännitys ei ole päässyt kasvamaan liian suureksi. Sitä en tiedä, mikä on asian laita h-hetkellä. Eiköhän kaikki mene hyvin! Mutta siispä ihmiset hoi: sankoin joukoin Tampereelle – luvassa on paljon mielenkiintoisia keskusteluja, workshoppeja sekä muuta kivaa ajankohtaisen aiheen tiimoilta!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *