Yeezy Boost 350

yeezy boost 350yeezy boost 350yeezy boost 350

Yeezy Boost 350. Uusimpien kenkieni – siis haippikenkien – malli. Kyseessä on Kanye Westin, yhden tämän hetken seuratuimman julkkiksen suunnittelemat kengät, jotka on tehty yhdessä Adidaksen kanssa. Yeezyt ovat tällä hetkellä kuumaa kamaa ja Suomeen saapui näitä kyseisiä kenkiä vain muutamia kymmeniä pareja. Miten meitsi sai omat käsiini? Sattumien kautta.

Mun frendi Atte on jäbä, joka tietää tämän hetkisestä muodista kaiken. Hän käski eräänä päivänä osallistua Beam Hillin järjestämään raffleen, josta voi voittaa mahdollisuuden ostaa uudet Yeezyt itselleen. Raffle järjestetään, koska kysyntä on ihan järjetön ja kenkiä tulee tosiaan aina todella pieni erä. Tämä mahdollistaa sen, että kaikilla on tasapuoliset mahdollisuudet saada kengät itselleen. Meitsi siis osallistui rafleen, lähinnä huvikseni, ja hupsista vaan onnetar suosi tällä kertaa.

Tiedän, että tuolla on tyyppejä jotka olisivat olleet tuhat kertaa enemmän fiiliksissä näistä kengistä kuin minä. Siksi tuntui hieman pahalta saada viesti voitosta, koska itselleni oli yhdentekevää saanko mahdollisuuden kenkien ostoon vaiko en. Noh, kengät ovat nyt olleet käytössä viikon verran ja täytyy sanoa, että ovat kyllä yhdet parhaista mitä olen koskaan omistanut! Silikoni(?) pohjan ansiosta kengät ovat äärettömän hyvät kävellä, eikä ulkonäössäkään mitään vikaa ole. Siitä en sitten ole niin varma, ovatko Yeezyt aivan hintansa arvoiset, koska pintamateriaali on valkoista kangasta, joka tulevaa kesää ajatellen ei välttämättä ole fiksuin vaihtoehto. Riippuu toki kuinka aktiivisesti kenkiä huoltaa. Uskon kuitenkin, että näissä popoissa hinta tulee enemmänkin nimestä, kuin laadusta/materiaalista.

Anyways, meikällä on nyt nämä kovassa hypessä olevat kengät ja olen ilmeisesti aallon harjalla. Luultavasti ensimmäistä ja viimeistä kertaa, haha. Hauskaa ollut huomata, kun keskustassa kävellessä teinipojat ovat tuijotelleet kenkien perään suut auki. Kyseessä kun on kuitenkin vaan kengät. Anteeksi siis Yeezy Boost 350.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

2 Comments

 1. EinoP 05/08/2017

  Tarkoitatko silikonilla Adidaksen Boost- materiaalia? Se on jaloille todella mukavaa ja käytössä nykyään useissa heidän kengissään.

  Kenkien suojaukseen suosittelen niin ikään Beamhillistä saatavaa Jason Markk suoja- ja pesuainetta, valkoisetkin kengät ovat valkoisia.

  Reply
  • Arttu 05/09/2017

   Juurikin sitä tarkoitin!

   Ja kiitos vinkistä, täytyy käydä nappaamassa mukaan!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *