Yksisarvisella viikko käyntiin

Photo of us by Ida

Ei olisi maanantai voinut paremmin alkaa – sain kutsun Asennemedian toimistolle juhlistamaan perjantaina kohdalle osunutta Lifestyle-kategorian voittoa The Blog Awards Finland -gaalassa sekä meidän Boss Lady Ullan voittoa Vuoden Toimistovaikuttajana samaisessa kisassa. Yllätykseksi mestoilla oli ehkä maailman coolein yksisarviskakku, jonka Kakkumuija (Mona) oli jättänyt tänne meille syötäväksi.

Jos lauantaiaamuna valittelin Instagramissa, ettei mätzigaalista aamupalaa ollutkaan pettymyksekseni odottamassa sängyn vieressä (koska en ollut itse sellaista todellakaan varautunut järkkäämään) kuten olin ajatellut voittajilla aina olevan, niin kyllä tämä yllätys korvasi tuon karvaan pettymyksen 😉 . Maanantai upgreidautuu huomattavasti, kun ämppää mahan täyteen sokeria, rasvaa ja kaikkia muita ihanan epäterveellisiä asioita.  Ja huhhuh – nyt alan pikkuhiljaa käsittämään mitä viikonloppuna tapahtui. Tästä on tulossa hyvä viikko!

Toivottavasti teidän viikko alkoi myös kivasti! Jos ei, niin käykää ostamassa kaupasta paketti sokeria ja voita, vatkatkaa se vaahdoksi ja syökää pois. Nam!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

2 Comments

 1. Voi elämä, miten kaunis kakku!

  Reply
  • Arttu 10/31/2017

   No älä vaan! Ihan uskomaton!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *